Sayfa 2269/13018 İlkİlk ... 126917692169221922592267226822692270227122792319236927693269 ... SonSon
156216 sonuçtan 27.217 ile 27.228 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

biz kaybetsekte farketmez

hamdossunn kriz yok ulkemizde
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Herkese iyi akşamlar...

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar...
    iyi aksamlar
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

tuttuum 33000 maliyet longs yarınki stop sevye 32800 olcak. 32800 seviyesi üstesinde bu longs tutcayım
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Düşmesin artık dow fenalık geldi..

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

kardeslerim sakin ola!!!

vob'da %30'dan fazla ytl teminat yatirmayiniz!!! paraniz mum gibi erir!!!

%30'u ytl gerisi doviz olarak teminatlandiriniz!!!!

kar'inizi aninda dovize ceviriniz!!!!

kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür

Standart tepetaklak cokuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

MSCI Emerging Markets Index (EEM)
    Konu kayahan tarafından (16.10.08 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür

dikkat!!!yakinda turkiye'deki araci kurumlarinda coguuuuuuuuuu batacaktir.!!!!!

Teşekkür Teşekkür 
    33
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

ya zuzu bile asagıdaki gibi maliyet yapmış

Alıntı zuzu; Nickli Üyeden Alıntı
    günaydın arkadaslar....

tepkiye oynuyorum...vobu longluyorum....hemen geri vermek üçün...tepkide....

34 800 den aldım....

Sn hexen başarılı tahminleriniz ve planı 1 gün önceden kurabilme becerinizden dolayı tebikler bugune ongorunuz sn zuzudan da isabetli teşekkür ederiz

inşallah yarın stop olmazsınız

Konu klakyuvala tarafından (16.10.08 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

16.10.2008 18:21:44 WALL STREET'TE DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR
    Dün, 1987'den bu yana görülen en sert düşüşlerin yaşandığı WallStreet'te aşağı hareket bugün de devam ediyor. Güne yüzde 1'in üzerinde artışla başlayan Dow Jones Sanayi Endeksi, gerek ABD ekonomisi, gerekse global ekonomiye yönelik resesyon endişeleri ile satışa döndü. Satışların ivme kazandığı gözlenen piyasada, Dow Jones Sanayi Endeksi, finans şirketlerinin ön plana çıktığı satışlarla 8197.67 puanı gördü. Şu sıralarda ise düne göre yüzde 3.50 kayıpla 8277.80 puandan işlem görüyor.

Analistler, Citigroup'un kredi kartı ve mortgagelerde kayıp oranlarını rekor seviyelere çıkabileceği yönündeki açıklamaları sonrası, gerek bu bankanın hisselerinde gerekse American Express'deyaşanan satışların düşüşü hızlandırdığını vurguluyorlar. Analistler, sanayi üretiminde son 34 yılmın en büyük düşüşünün yaşandığına işaret eden verilerin de piyasada resesyon endişelerini artırdığını
    vurguluyorlar. Foreks Haber Merkezi
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Ayı ruhu...

Alıntı mavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saygıdeğer Arkadaşlar,
    1.ci yeşil üçgendeki gibi bir sert çıkış(4) beklentime binaen, en azından gecelere ayı kalmamak gerektiği, ayı avcılarının ortalıkta kol gezeceği düşüncesindeyim.İdeal hedefi olan 9.100 ü aşağı kırdı ama bir tuzak mı?.. yarın anlarız.
    Kanaatim değişmedi, 7.400 altı spekülasyon dışı bu aşamada benim için fakat 2.yeşil üçgenden arkada kuyruk unutturan bir çıkış yakışır artık.
    Çok volatil olan bu günlerde herkese gönülden bol şanslar...
    Rastgele...

Alıntı mavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki ayı avcıları mesajımdaki beklentilerimde bir değişiklik yok(yeşil üçgeni dahi kırmasına rağmen). 4 no'lu düzeltme dalgası 9.200 den de dönebilir, ideal hedefi olan 10.200 civarlarındanda.Her 2 hedeften dönüş ve 9.100 ü kıran fakat 7.500 altına gidemeyen son bir 5 no'lu düşüş dalgası ile dip oluşumunu tamamlayabilirse, sayımın doğru olduğu teyid edilmiş olacak ve Obama sonrası son lale devri beklentim doğrultusunda yükselme yaşayacak piyasalar.Daha önce de belirttiğim gibi 7.400 altı benim için spekülasyon dışıdır.Dip oluşumu sonrası oluşacak(oluşabilirse) boğa piyasası ise zorlu bir trade potansiyeli taşıyacak.

Bol şanslar hepimize...
    Saygıdeğer arkadaşlar,
    Dilerim bu hafta görülecek dip en azından 2-4 kontrat bitiminde bir daha görülmezde dünya biraz nefes alır.Çok hızlı ilerledi ve 7.400 ü kırmaz umarım.Saatlik, günlük, haftalık ve aylık indikatörlerim yeni bir yükselişe hazır bekliyor.Bir yazım da İMKB 100 endeks için 28.000, 22.000 ve 6.000 hedeflerim olduğunu belirtmiştim.28.000 endeks değerlerinin Dji teki karşılığı en düşük 7.400 dür.Burası kırılırsa yukarı tekrar kırılana kadar, spekülasyona ara verip varlıklarımı aracı kurumlardan çekip, yerli, çökerse zaten bendeki paranın da öneminin kalmayacağı bir banka da tutacağım.Sarı renge vereceğim önemin gereğini yerine getirerek.
    Bu haftadan itibaren Dji teki 7.400 desteği tuttu tuttu tutmadı dursuna havale etmeyi ve ona göre stoploss u yakın uzun pozisyon almayı, stop çalışırsa pozisyonsuz kalmayı düşünüyorum.Ayı ruhuna sahip arkadaşların ise belirli nokta kırılımlarının gerçekleştiğini görmeden bir süre bu ruhu rafa kaldırmalarını tavsiye edeceğim.Kırılım sonrası spekülasyon çok daha sert olacağından orada da sörf yapmak için devam diyebilirler.
    Kırılım olursa işin yoksa yeniden say...
    Bol şanslar hepimize...

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Bugün veya yarın 7.500-7.700 ü gösterirlerse Sayın catedral'in söylemi ile şapkadan tavşan çıkarmalarını beklerim.Yok çıkarmıyorlarsa da artık zevk almaya çalıştıklarını düşünmeliyiz.
    Bol şanslar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)