Sayfa 2249/13018 İlkİlk ... 124917492149219922392247224822492250225122592299234927493249 ... SonSon
156216 sonuçtan 26.977 ile 26.988 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Zaman tahmini...

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ... ayın 22 sine kadar sürecek taban oluşumu süreci ...
    Sayın jelibon,
    Ayın 22 si saptamanız bir analiz sonucumu?, bir duyum mu?, bir önsezi mi? Bir analize dayanıyorsa burada paylaşmanızı istirham edeceğim.Çünkü epeydir Sayın Şengöz'de zaman analizinde ayın 22 sinden dem vuruyor.Yönteminizi biraz açabilirmisiniz.Hedef değer saptama çalışmalarım yanında hedef zaman üzerine gereken ehemniyeti vermemiş olduğumdan, meraktandır sorum.Zaman ayırabildiğinizde tabi ki...
    Bol şanslar...

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

önceki | 14 Ekim 2008 | sonraki yok
    kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Enorton

Bende yazmama kararı almıştım.. Ama koyulttuğum cümle yüzünden kendimi mecbur hissettim..

Siz tutarda ortada bir şey yokken kayahan nerde falan gibi laf atarsanız ortaya sürtüşmeleri kaşırsanız laf yersiniz..

Kayahan nerdeyse nerde... Sizin canınızı mı yaktı kayahan.. Doğru olmayan hangi bilgiyi verdiki.. Almanca yazmış olması ve uslubuydu yanlışı.. Ama verdiği herşey gerçelkleri yansıtıyordu. Anlayana.

Bankacıyım diyorsunuz. Hala bankaların problemlerini dile getirmiyosunuz. Sizin bankanızda problem olmayabilir.. Krediler kapatılmadı dediniz.. Şakır şakır krediler kapatıldı piyasada.. Ben dahi bankacı olmama rağmen 1 gün gece burda krediler kapatılacak diye bar bar bağırdım. Sizde ise laf salatası dışında bir şey yok..

Piyasa neden çıkamıyo sanıyorsunuz 2 gündür.. Piyasada likitide mi var ki çıksın?

Yeter artık siz de ona buna sataşmayı bırakın. Hakkaten sizin tarzınızdaki insanlar yüzünden 1 satır dahi yazmak gelmiyor içimden..
    Sn catedral sizinle muhatap olmak istemiyorum sizin yüzünüzden diğer siteden atıldım zaten. Bankaların geri çağırdıkları krediler yüzünden bddk dan uyarı aldıklarını daha bugün yazdım. İsterseniz yazılarımı aratıp görün. Ayrıca bugün de belirttim, kayahanın söylediklerini ben ve bir çok kişi 1 yıldan fazladır söylüyor. Geçen yıl diğer sitede borsa düşecek diye herkesle kavga ettim. Ama o zaman endeks 50 bin küsürlerdeydi millet 100 binlerden bahsediyordu. Ben ve bir çok kişi gelecek olan resesyondan bahsederken millet eylul ayındaki faiz indirimiyle kriz bitti naraları atıyordu.

Kayahanın söylediklerine bir kişi çıkıp da itiraz etme zaten. Bankalar batacak, ekonomi çökecek deyip gülücükler halay işaretleri koyuyor. Bunu ne zaman söylülor peki, ilginçtir sadece düşüş olduğu günlerde. Kayahanın bana bir zararı olmadı,kendisini de tanımam ama yazdıklarını okudukça sinir oluyorum. İnsan ekonomi batıyor, bankalar batacak, ytl pul olacak diye sevinç işaretleri yapar mı? Ben burda art niyet ararım. Ben bu hükümetin tüm ekonomi politikalarına karşı olan biriyim. Yapılan yanlışları saymaya başlasak sabahlarız burada. Genel olarak da krizin bittiğini düşünmüyorum. Ancak söylediğim şey şuydu; özellikle bankacılık sektörümüz 2001 e göre daha güçlü. Diğer bankalar bişey demek istemiyorum ancak kendi çalıştığım bankada zaten kredi geri çağırması olamaz. Ayrıca krediler de verilmeye devam ediyor. Duyumlarımıza göre birkaç bankada sıkıntı var. Bunların da ismini vermek doğru olmaz sanırım.

Saygılar...

Not: Sabah bana da oldu dediğim şey sn Kayahan ile ilgili değil, başka birisi ile ilgilidir. Beni açıkça tehdit etti malum şahıs, yazılanlar silinmiş olduğu için göremediniz sanırım...

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür
    1.422 Yazısı Teşekkür aldı

sabah 06,15

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn catedral sizinle muhatap olmak istemiyorum sizin yüzünüzden diğer siteden atıldım zaten. Bankaların geri çağırdıkları krediler yüzünden bddk dan uyarı aldıklarını daha bugün yazdım. İsterseniz yazılarımı aratıp görün. Ayrıca bugün de belirttim, kayahanın söylediklerini ben ve bir çok kişi 1 yıldan fazladır söylüyor. Geçen yıl diğer sitede borsa düşecek diye herkesle kavga ettim. Ama o zaman endeks 50 bin küsürlerdeydi millet 100 binlerden bahsediyordu. Ben ve bir çok kişi gelecek olan resesyondan bahsederken millet eylul ayındaki faiz indirimiyle kriz bitti naraları atıyordu.

Kayahanın söylediklerine bir kişi çıkıp da itiraz etme zaten. Bankalar batacak, ekonomi çökecek deyip gülücükler halay işaretleri koyuyor. Bunu ne zaman söylülor peki, ilginçtir sadece düşüş olduğu günlerde. Kayahanın bana bir zararı olmadı,kendisini de tanımam ama yazdıklarını okudukça sinir oluyorum. İnsan ekonomi batıyor, bankalar batacak, ytl pul olacak diye sevinç işaretleri yapar mı? Ben burda art niyet ararım. Ben bu hükümetin tüm ekonomi politikalarına karşı olan biriyim. Yapılan yanlışları saymaya başlasak sabahlarız burada. Genel olarak da krizin bittiğini düşünmüyorum. Ancak söylediğim şey şuydu; özellikle bankacılık sektörümüz 2001 e göre daha güçlü. Diğer bankalar bişey demek istemiyorum ancak kendi çalıştığım bankada zaten kredi geri çağırması olamaz. Ayrıca krediler de verilmeye devam ediyor. Duyumlarımıza göre birkaç bankada sıkıntı var. Bunların da ismini vermek doğru olmaz sanırım.

Saygılar...

Not: Sabah bana da oldu dediğim şey sn Kayahan ile ilgili değil, başka birisi ile ilgilidir. Beni açıkça tehdit etti malum şahıs, yazılanlar silinmiş olduğu için göremediniz sanırım...
    1- Ben sizi zaten muhatab kabul etmedimki hiç.. Fikrine öngörüsüne emeğine değer verdiğim kişiler kendilerini bilirler.
    2- Çok ayıp çok.... Bazılarınızın ağzında hep diğer site diğer site... Yani atılmamış olsaydınız farklı olacaktı.
    3- Diğer siteden atılmanızın benimle alakası yoktur.
    4- Akılda kalıcı hiç bir yazınıza ve öngörümünüze maalesef hiç rastlamadım.
    5- Kayahan ın söylediklerine itiraz ediyorsunuz mu dedim ki ben...
    6- Yazdıklarına sinir olmanız kayahan a sataşmanızı gerektirmez.
    7- Dolar 2-3 lira olacak Bizim ekonomize bir şey olmayacağını umud eden tüm aptallar yok olacak
    8- Umut her ne kadar fakirin ekmeği de olsa bence aptalların ekmeğidir.
    9- Yaşanacak ekonomik felaket için bende seviniyorum. İnsanlar yıllardır uzayda umut politikasıyla yaşıyorlar. Gerçekler acıdır.
    10- Yani size göre ekonomi ters yüz olup boca olunca Kayahan kişisel kazanç sağlayacak.... O yüzden seviniyor. Ben kazanç sağlayacağım.. Tüm planlarımı 2 yıldır bu kriz için yapıyordum.. Hazırlıklar tamam .. Çitler gerildi.. Koyunlar bekleniyor..
    11- Bankacılık sektörü ile ilgili söylemek istediklerinizi bir türlü anlatamamışssınız.
    12- Neymişşş... Sizin bankanızda sorun olmaması diğer bankalarda sorun olmamasını gerektirmemiş..

13- İşte burası da ayrıca önemli... Forumlar ne için vardır. PAYLAŞIM ! ! !

Madem başka bankalar ile ilgili duyumlarınız var... İsim vermeden bunları paylaşamıyormusunuz forum arkadaşlarınızla.. Tek yapabildiğiniz piyasanın çok yukarı açılması ve yukarı hedeflere gitmesi gereken günde Kayahan nerde demekten başka paylaşım yapacağınız konu yok demek ki.. Bu da güzel..

Şunu da kafanıza koyunuz ki... Eğer AKP kapatılsa idi o tarihte o yukarı hareketleri rüyanızda dahi göremezdiniz. O dava ile ilgili pozisyon alan herkes beklentisi doğrultusunda bir tarafa yattı. Endeksin uçması kaçması da hiç bir şeyi değiştirmedi.. Bugün hisselerde endekste o günlerden daha aşağılarda..

Daha da aşağılara gidecek

Not Neden ? Kayahan a sataşıp.. Sabah sabah ortalığı çomakladığınız için. Merak etmeyin gözümden kaçmadı.
    Konu catedral tarafından (15.10.08 Saat 07:10 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

9- Yaşanacak ekonomik felaket için bende seviniyorum.
    Bende bir gece evde çoçuklarım eşim ve ben uyurken, müteahhite kızdığım için, evimin yerle bir olmasını, depremin evimi ve tüm ailemi yok etmesini istiyorum..

Kızgınlık anında düşünülmeyerek yazılmış gibi algıladım...

Bu durumda ben bir işadamı olarak muhtemelen iflas ederim, Çevrenizde sevdiklerinizin teker teker ekonomik felaketden etkilenip her şeyini kaybetmelerini istermiydiniz Sayın Catedral...
    Konu teo tarafından (15.10.08 Saat 07:49 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Hurrıyet Gazetesının Haberıne Gore; Malıye Bakanlıgı Ve Vergı Konseyı,
    Turkler’ın Yurtdısında 100 Mılyar Dolara Ulastıgı Hesaplanan Varlıklarının
    En Azından Bır Bolumunu Turkıye’ye Cekmek Uzere Gecmıste Almanya Ve
    ıtalya’da Uygulanan "varlık Barısı"nı Gundemıne Aldı. Malıye Bakanlıgı,
    Bu Amacla Tobb’un Da ıcınde Yer Alacagı Genıs Katılımlı Toplantı
    Yapacak.

Gazetede Konuya ılıskın Olarak Bugun Yayınlanan Haber Soyle:

"

Malıye Bakanlıgı Ve Vergı Konseyı, Turkler’ın Yurtdısında 100
    Mılyar Dolara Ulastıgı Hesaplanan Varlıklarının En Azından Bır Bolumunu
    Turkıye’ye Cekmek Uzere Gecmıste Almanya Ve ıtalya’da Uygulanan "varlık
    Barısı"nı Gundemıne Aldı. Malıye Bakanlıgı, Bu Amacla Tobb’un Da ıcınde Yer
    Alacagı Genıs Katılımlı Toplantı Yapacak.
    Turk Vatandaslarının
    Yurtdısındakı Paralarının Guvence Tanınarak Turkıye’ye Getırılmesı ıcın
    Yapılacak Yasal Duzenlemenın Sadece Bankalardakı Mevduatı Degıl, Menkul Kıymet,
    Gayrımenkul Ve Altın Varlıklarını Da Kapsayacagı Belırlendı. Hukumet, Kavramsal
    Olarak "varlık Barısı" Adı Verılecek Bu Duzenleme ıcın Butun Tarafları Bıraraya
    Getırmeye Hazırlanıyor. Bu Amacla Malıye Bakanlıgı’nda, Gelır ıdaresı Bddk,
    Spk, Gumruk Mustesarlıgı, Tobb Temsılcılerı ıle Ceza Hukukcularının Katılacagı
    Genıs Katılımlı Bır Toplantı Yapılacak. Turkler’ın Yurt Dısında 100 Mılyor
    Dolarlık Varlıgı Bulundugu Hesaplanıyor.
    Malıye Bakanlıgı ıle Vergı
    Konseyı, Yurtdısındakı Maddı Varlıkların Turkıye’ye Transferı ıcın Yapılacak
    Yasal Duzenleme ıcın Almanya Ve ıtalya Orneklerını ınceledı. Almanya’da Benzer
    Yasa Cıkarılırken Uygulanan Vergı Oranının Yuzde 25 Gıbı Yuksek Bır Oran Olması
    Nedenıyle Sonuc Alınamadıgı Belırtıldı. ıtalya’nın Ab’ye Gırıs Oncesınde Cok
    Kucuk Bır Vergı Oranı Uygulayarak Buyuk Paraları Ulkeye Cektıgı Vurgulandı.
    Yurtdısı Varlıkların Transferı ıcın Yapılacak Duzenlemenın Herhangı Bır Kanunda
    Degısıklık Degıl Bagımsız Bır Yasa Olarak Cıkarılması Gerektıgı, Konunun Butun
    Yonlerıyle ıncelenerek Ayrıntılı Zemının Olusturulmasının Yar Oldugu ıfade
    Edıldı.
    Kuresel Krızde, Turkıye’nın Bankacılık Sektoru Acısından Dunya
    Olcegınde "guvenlı Lıman" Olarak Gorundugunu Vurgulayan Yetkılıler, Yurtdısında
    Parası Olan Turklere Cagrıda Bulunurken, Bu Temanın ıslenecegını Bıldırdı.
    Maddı Varlıkların, Yurt ıcı Yerıne Yurtdısında Cesıtlı Yatırım Araclarında
    Degerlendırılmesının Tek Gerekcesının "guven Sorunu" Oldugunun Altını Cızen
    Kaynaklar "vatandas Parasını Getırırken, ’dıyelım Kı, Vergı Usul Kanunu’nda
    Takıp Yapılmayacak, Ama Acaba Gumruk Veya Baska Bır Mevzuat Acısından Bır Sorun
    Yasar Mıyım’ Dıye Dusunuyor. O Nedenle, Zıhınlerdekı Butun Kaygıları Gıderecek
    Bır Duzenleme Sart" Degerlendırmesını Yaptı.
    Varlık Barısı Yasasından
    Amaclanan Sonucun Alınması Halınde; Turkıye’nın Bolgesel Guc Olma Yolunda Da
    ılerleyecegını Kaydeden Kaynaklar "100 Mılyar Doların Yuzde 20’sı Gelse Bıle,
    Boyle Bır Konjonkturde Buyuk Deger Tasır. Yabancıların Da Turkıye’ye Bakısını
    Degıstırır" Dedı.
    "

-matrıks-

Teşekkür Teşekkür 
    80
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    33
    Toplam Teşekkür
    23 Yazısı Teşekkür aldı

7- Dolar 2-3 lira olacak Bizim ekonomize bir şey olmayacağını umud eden tüm aptallar yok olacak
    8- Umut her ne kadar fakirin ekmeği de olsa bence aptalların ekmeğidir.
    9- Yaşanacak ekonomik felaket için bende seviniyorum. İnsanlar yıllardır uzayda umut politikasıyla yaşıyorlar. Gerçekler acıdır.
    saka mi bu....bu forumun bu topiginin tadi iyice kacti. gercekten anlamak zor

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı berdush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saka mi bu....bu forumun bu topiginin tadi iyice kacti. gercekten anlamak zor

Yooo gerçek.. Dünyadan uzaya dünyadan uzaya... Hoşunuza gitmiyorsa neden kendinizi okumak zorunda hissediyorsunuz?

12 mesaj atmışssınız hala bir fikir öneri öngörü duyum v.b hiç bir şey yok ortada... Eleştirmek için önce katkıda bulunmak gerekir.. Bu topiğin tadı bu şekilde hiç bir katkıda bulunmadan eleştiride bulunanlar yüünden kaçtı maalesef.

Neden 2-3 milyon olamazmış dolar.. Gerekçeniz varmı?
    Konu catedral tarafından (15.10.08 Saat 09:11 ) değiştirilmiştir.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    117
    Toplam Teşekkür
    82 Yazısı Teşekkür aldı

Nıkkeı Endeksı Gunu % 1.06 Artısla 9,547.47 Puandan Kapattı

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    117
    Toplam Teşekkür
    82 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşlar ...sakinlik RİCA EDİYORUM ....
    Piyasaya odaklanalım birbirimizin dediklerine değil ..
    sabah sabah atışmalarla başlamayalım LTF ...

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Yooo gerçek.. Dünyadan uzaya dünyadan uzaya... Hoşunuza gitmiyorsa neden kendinizi okumak zorunda hissediyorsunuz?

12 mesaj atmışssınız hala bir fikir öneri öngörü duyum v.b hiç bir şey yok ortada... Eleştirmek için önce katkıda bulunmak gerekir.. Bu topiğin tadı bu şekilde hiç bir katkıda bulunmadan eleştiride bulunanlar yüünden kaçtı maalesef.

Neden 2-3 milyon olamazmış dolar.. Gerekçeniz varmı?
    2001 krizinde bile 2-3YTL olamadığı ve 2001den bugüne hazinenin kasanın özelleştirmeler nedeniyle çoook para girdiği ve şu an da gurbetçi paralarını ülkeye çekerek rezervleri güçlendirmek istedikleri, TCMBnin yüksleişe müdahalede bulunduğu, tahvilde bekleyen ve 1,50 altında bozdurulan dolarları yabancı 1,50 üstünden tekrar yerine koymak istemeyeceği için olabilir mi? Cari açık olsun (ki petrol nedneiyle bir miktar azalmış görünüyor) ödenen yüksek faiz nedeniyle oluşan açık olsun dövizi yükseltecek nedenler de bunlar. İlk nedenelrin daha baskın olduğunu düşünüyorum. Çünkü dıaşrısda likidite sorunu varken dışarıdan yeni sıcak apra gelemsi zor olduğundan içerideki faizciler zarar etmemeye çalışacaktır.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)