Sayfa 2232/13018 İlkİlk ... 123217322132218222222230223122322233223422422282233227323232 ... SonSon
156216 sonuçtan 26.773 ile 26.784 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

geceye flat giriyorum fazla sansimizi zorlamaya gerek yok

dow %5 tepiyor biz %1.5 zor kapatiyoruz
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    135
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    222
    Toplam Teşekkür
    84 Yazısı Teşekkür aldı

seans saatlerinin uzaması ne gibi fayda sağladı sizce. 20 dakika daha ızdırap çektik o kadar

Yer
    Mersin
    Teşekkür Teşekkür 
    342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    91
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

Geceye flat.
    -Objektif giriş ve çıkış

-Para yönetimi

-Hareketli stoploss

Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.

-----------------------------------------

Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seans saatlerinin uzaması ne gibi fayda sağladı sizce. 20 dakika daha ızdırap çektik o kadar

olacağı o zaten<

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Geceye short...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

bugunku tepkiyi spotta mal giydirmek icin kullandilar ilk 5 46trilyon mal cikildi

garantinin ikinci seans 2.56 a kadar cikip 2.46 kapamasi isc nin cuma gunku boslugu bile dolduramamasi herseyi ozetliyor

su an icin yarina short girenler avantajli gorunuyor ancak ne olacagi hic belli degil artik

bugun 1.800 puani aldim icim rahat bundan sonra gunluk 300 puana trade olayina devam

cok cok nadir durumlarda geceye poz tasiriz

herkese iyi aksamlar.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Talking

Alıntı sentinus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geceye flat.
    risksiz

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geceye short...
    çok riskli

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

hisse neti takip ettim ama hiç üye olmadım. takip ettim.

başvuru yaptım 2 kere 15-20 günde maile cevap geldi ama ben maili çok kontrol etmem oradada maile cevap vermedim. bu yüzden üye olamadım. benim hatamdır yani.

bende buraya üye oldum, sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de faydam olmuştur.

sitede bu aralar çözülemeyecek gibi görünen sorunlar oldu, kaprisli bir insan değilimdir ama kendim yazıp kendimde okumam.

hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim, bir süre site düzelene kadar yazmayacağım.

bakalım site kendi sorununu kendi çözebilecekmi.

buraya ne ego tatmini için, ne de yönlendirme için tek bir yazı yazmadım, kimseyede sataşmadım. amaçlarımdan ilki tepeden almayın dipten satmayındı. ikincisi ise hem faydalı olmak hem birşeyler öğrenmek.

keşke herkesin anlaşbileceği ortak bir nokta olsa ama olmuyor. bir yere kadar doğaldırda zaten.

burada hem sevinç hem hüzün paylaşıldığına göre buradaki herkesi seviyorum, bir süre takipteyim sadece üzerime birşey düşerse site için yardıma hazırım.

ayrıca buaraya karşılıksız yazan herkesede teşekkürler.

hepinize sevgiler.
    Konu jelibon tarafından (13.10.08 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    09:15-09:30 arası olmasa da 17:10-17:15 arası 15 dakikalık ssitem kullanaların son fiyat çubuğunun diğer tüm çubuklar gibi 15 dklık değil de 10 dakikalık olması derdinden kurtuldu. 15 dklık ssitemler için akşamın 5 dk uzaması iyi oldu.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

jelibon farkıyla gidiyorsunuz yani

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hisse neti takip ettim ama hiç üye olmadım. takip ettim.

başvuru yaptım 2 kere 15-20 günde maile cevap geldi ama ben maili çok kontrol etmem oradada maile cevap vermedim. bu yüzden üye olamadım. benim hatamdır yani.

bende buraya üye oldum, sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de faydam olmuştur.

sitede bu aralar çözülemeyecek gibi görünen sorunlar oldu, kaprisli bir insan değilimdir ama kendim yazıp kendimde okumam.

hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim, bir süre site düzelene kadar yazmayacağım.

bakalım site kendi sorununu kendi çözebilecekmi.

buraya ne ego tatmini için, ne de yönlendirme için tek bir yazı yazmadım, kimseyede sataşmadım. amaçlarımdan ilki tepeden almayın dipten satmayındı. ikincisi ise hem faydalı olmak hem birşeyler öğrenmek.

keşke herkesin anlaşbileceği ortak bir nokta olsa ama olmuyor. bir yere kadar doğaldırda zaten.

burada hem sevinç hem hüzün paylaşıldığına göre buradaki herkesi seviyorum, bir süre takipteyim sadece üzerime birşey düşerse site için yardıma hazırım.

hepinize sevgiler.
    yazilarinizi takip ediyorum,tavrinizida begeniyorum ,karar tabiki sizindir ancak
    bence asil simdi yazma zamanidir oncesinde herkes zaten yaziyordu onemli olan zor zamanlarda sahip cikmaktir

herkes zaten anlasabilseydi forumun manasi kalmazdi

tabiki fikir paylasimini yaparken yanlis yorum yapana satasmamak kucuk dusurmemek gerekir

satasilaninda ana avrat sovmemesi gerekir

4 gun oldu yorum yapmadim bu konuda bizede zamaninda ronaldinho efendi cok satasti tahrik olmadik CUNKU BURADA HERKES KIMIN NE OLDUGUNU BILIYOR

3-5 gun yanlis poz alma ile kimsenin tecrubesinden bilgisinden suphe etmeyiz

ama pireye kizip yorgan yakmakta ayri bir tercih tabiki

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Geceye value area dışında olduğu için short girdim , ama sanırım biraz riskli bunun nedeni şu, kapanış, aslında buying tail.

Yani kasıtlı olarak böyle kapatmış olabilirler.

Birde halen Area: developing olması, buranın ucuz fiyat olması aslında mal almak gerektiği kanaati de uyandırmıyor değil.Disturbing olsaydı kesin short diyebilecektim.Fakat market type da down variation olarak uyardı program, bunun nedenide, Initial areanın altına ,fiyatın 0.15 den fazla gitmesi.

Tahta pozisyonlarına bakarsak, Uzun vade short, Kısa vade longta...

Ama value area dışında iken long olmak ta biraz cesaret ister, Sorun bizim kapanmış olmamız, eğer kapalı olmasa idi, shortu , value area içine kadar tutmak gerekecekti.

Buğün sürekli fiyat ve value area beraber düştü,Bu unlikely bir olay, sanki uzun vade bugun dowun yukselecegını tahmin etmiyordu gibi düşündürdü bana.

Neticede geceye kuralı yorumlayarak short girdim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)