Sayfa 2221/13018 İlkİlk ... 122117212121217122112219222022212222222322312271232127213221 ... SonSon
156216 sonuçtan 26.641 ile 26.652 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    493
    Toplam Teşekkür
    97 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi Msn den Vobtrader la konuştum. Aşağıdaki gibi olabileceğini ifade ediyor.

komplo teorileri kurup şehir efsanesi üretmeye gerek yok. VOBİX nickli üye tera menkul müşterisi diğer, ronaldinho,terastockgökhan,hurricane,vobvegas,cali fornia dream niklerini kullanan üye de tera menkul müşterisi. tera da işlem yapmak için vpn bağlantısı kurmak gerekiyor ve bu bağlantı kurulunca tera menkulün ipsi görünüyor. o sebeple aynı ipler göründü. VOBİX masumdur.

Evet bazıları farklı kişiler ama neden aynı baglantı gözüküyorlar buna bir açıklama getirmek gerekli derken kastettiğim buydu. Bu açıklamadan ötürü yeni bir gelişmeye kadar sn vobix in yazma hakkını geri getiriyorum.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşlar saat 18:44ten beri neler çektiğimi bilemezsiniz.
    Sayın catedral'e güveni ve yanılmadığı üstelik hemen bilip bilmeden sallamak yerine olayı araştırdığı için teşekkür ederim.

Sayım HeLLim'e yargızısz insafı halojen'e psikopat sözü ve teo'ya da çift kişilikli sözü için teesüf ederim.

bu olay hayatta her gördüğünüzün ve her duyduğunuzun doğru olmadığını ispatlamak adına bir tecrübe olmuştur inşallah. www.tolga.kosturan.com/cv.html adrsine girin VOBiX ve ToKoBa adındaki kullanıcı adlarıyla karşılaşacağınız kişi odur. bu forumda sadece VOBiX oldum ToKoBayı dahi kullanmadım.

Ayrıca 12-22 Ağustos arasında askerdeydim. Askerdeyken nasıl internete girebilirim. Biri açıklayıversin de ben de bileyim.
    Konu VOBiX tarafından (12.10.08 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: sözü ile kısmı sözü için oalrak düzeltilde.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Verilen Ip adresi TERA menkulün IPsidir. TERA menkule VPNe bağlanan herkes aynı kişi gibi görünüyor.
    TERAnın programına veriler FX200den daha hızlı geliyor.Kademe düşünce önce TERA gösteriyor ardından 1-2 sn gecikmeli FX200de görünüyor.
    Konu VOBiX tarafından (12.10.08 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    493
    Toplam Teşekkür
    97 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Verilen Ip adresi TERA menkulün IPsidir. TERA menkule VPNe bağlanan herkes aynı kişi gibi görünüyor.

Araştırıyordum ama diğer kişiler başka ip numaraları ile çakışırken siz 2 noktada çakışıyordunuz. Bundan dolayı geçici yazma hakkınızı aldım konunun açıklığa kavuşması iyi oldu. Sn Catedrale yardımı için teşekkürler.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı HeLLiM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araştırıyordum ama diğer kişiler başka ip numaraları ile çakışırken siz 2 noktada çakışıyordunuz. Bundan dolayı geçici yazma hakkınızı aldım konunun açıklığa kavuşması iyi oldu. Sn Catedrale yardımı için teşekkürler.
    Kalbime indiriyordunuz ama....

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı HeLLiM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim...

Ben VobTrader ı severim. Çok bunalıma düşünce Msn i açtım. zaten O da bana yazmaya ulaşmaya çalışmış. Onunda bu olayı çözmesinde GÖKHAN yardımlarını unutmamak gerekiyor

Benden önce Vob Trader la birlikte Gökhan a da teşekkürler.

Bu arada sevgili Hellim VobTrader ında üyeliğinin açılması isteğimle ilgi özelden size bir yazı yazdım..

sevgi saygıyla

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    493
    Toplam Teşekkür
    97 Yazısı Teşekkür aldı

sn vob traderin üyeliğinin yasaklanması aynı ip sorunundan kaynaklandığı için üyeliğini açmak durumundayım ama huzursuzluk cıkarılma durumunda tarafsız davranmaya ozen gösteriyorum.

Sevgiler.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

ve teo'ya da çift kişilikli sözü için teesüf ederim.

.
    vobix, iyi oldu,olay aydınlandı, bu lafım sana degildiki, o diger ruh hastasına idi, hatta catedral ile telefonda konustuk bu nasıl olur dıye,

Neyse bende kendımı ıgfal edılmıs gıbı hıssettım bır an korku fılımlerındekı bu cıft karakterlı gunduz normal gecelerı katıl olan tıpler geldı...

Neyse vobıx ın vobıx olduguna sevındım...

sevgiler...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

TERAnın programına veriler FX200den daha hızlı geliyor.Kademe düşünce önce TERA gösteriyor ardından 1-2 sn gecikmeli FX200de görünüyor.
    yalnız bu konuda tera suc ıslıyor, herkese farklı ıp vermesı gerekır, pekı cıddı bır suıkast veya teror olayı olunca ve bu yazısmalarda bu ıp den polıs elıne gecerse,polıse bu durumu nasıl anlatacaklar
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

yasağım kalktı adam gibi efendice yazıcam. sövme sayma küfür vb tarzı yazılar yazmadım hiç yazmam da efendice yazıcaz şurda gereksiz ce damarıma da basmasın kimse beni okumak istemeyen peşinen banlasın benim yazılarımı görmez. sevgiler ve saygılar

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yasağım kalktı adam gibi efendice yazıcam. sövme sayma küfür vb tarzı yazılar yazmadım hiç yazmam da efendice yazıcaz şurda gereksiz ce damarıma da basmasın kimse beni okumak istemeyen peşinen banlasın benim yazılarımı görmez. sevgiler ve saygılar
    hoşgeldin

Teşekkür Teşekkür 
    91
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    92
    Toplam Teşekkür
    34 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

artık tek çift göz yok sn vob trader bizde varız takipteyiz . Olay çözüldüğüne sevindim gerçekten. Tera yanlış yapor .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)