Sayfa 2212/13018 İlkİlk ... 121217122112216222022210221122122213221422222262231227123212 ... SonSon
156216 sonuçtan 26.533 ile 26.544 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

...............
    Konu HeLLiM tarafından (10.10.08 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: lütfen sn mbm
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    135
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    222
    Toplam Teşekkür
    84 Yazısı Teşekkür aldı

.......................
    Konu HeLLiM tarafından (10.10.08 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: lütfen sn demir

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

Alıntı demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak doğru konuş benimle.günboyu küfürlü tüm sözlerini resimledim. tekrar edersen yemin ederim seni süründürürüm.
    burada son noktayı koyuyorum. mesajlarına cvp vermeyeceğim.seninle muhatap olmuyorum

noldu hoşuna gitmedimi.... onu söyle bana önce..
    nasıl bir şeymiş hakaret edilmek...

tehditte var öylemi...

dedim ya bunlar planlı........

gündüz seninle ilgili olmayan şeyleri resim altına aldın öylemi..
    sizi komplocular sizi......

resimlesen kaç yazar... l
    lance denen adam bana yüzsüz diye hakaret etti bende bastım kalayı derim ne var bunda....

dediğime geliyorsunuz.... planlı hareket devam ediyor....

devamı var bunun....merak etme..
    Konu mbm tarafından (10.10.08 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

mbm denen şahıs çok film izliyorsun galiba..planlı hareketmiş,komploymuş,sindirmeymiş falan tabii çok başarılısınya yazmanı engelleyerek global sermayeye daha fazla zarar vermeni engellemek istiyoruz değilmi demir kardeşim itiraf et amacımız bu..

asıl konuyu çarpıtma..burda tepki çeken senin bol keseden attığın yalanlar..bu kadar göze batacak şekilde sallarsan biri çıkıp hesabını sorar oyun oynamıyoruz burda..kendinde diyorsun bir haftadır yediğim gap lerin haddi hesabı yok..tamam insan yanılırda,zararda eder ama buna rağmen kalkıpta tüm zararımı çıkardım,7000 puan kazandım,8000 paun kazandım dersen burdaki insanlarda salak değil bu işin sırrı nedir diye sorar?

5. 10.10.08, 20:57

Sebep
    mesaj aynen karşı tarafın ozel mesaj kutusuna ıletildi

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

hiç kusura bakma burası sanal alemde olsa yalan yanlış şeyler yazmana müsaade edilmez..ben olmasam başkası müdahele eder..adam olan her gün yanıldığı halde ego tatmini için bu kadar kazandım,şu kadar kazandım diye sallamaz..

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesele anlaşılıyor gibi.. yoksa durduk yere bu meseleyi gündeme getirmezdiniz.. yine planlı bir hareketmi var...

yoksa lance ile siz başka amaç peşindemisiniz.......

bırak ucuz politika yapmayı.ne amacımız olacak. ne sayın lanceyi nede redkiti tanırım. doğruyu söyleyen 9 köyden kovulurmuş zaten. yazdıklarımda 1 tane yanlışım varmı? evet sana soruyorum varmı? diğer moderatorlere soruyorum varmı? forum ahalisinede soruyorum varmı?
    forum ahalisi benim yazdıklarımın haklı olduğunu içinden söyler ama yazıya dökemez çünkü o dediğim gurup tarafından sert tepkiler gelir. yalanmı..

Burası mahkeme değil, kimse yazdıklarınızı yargılayamaz ama siz yargılamışsınız. Buradaki moderatörlerle diğer sitede ne olduğu belli olmayan kişileri aynı kefeye koymuşsunuz. Burada grup falan olduğunu sanmıyorum varsa da benim haberim yok. Samimi olan kişiler birbirlerini başka sitelerden de tanıyordur. O övdüğünüz diğer sitenin moderatörü "sn.mbm neden banlandı?" diye sordum diye benim üyeliğimi sildi. Sorgusuz sualsiz... Yorum sizin...

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

.........................
    Konu mbm tarafından (10.10.08 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı LaNCe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mbm denen şahıs çok film izliyorsun galiba..planlı hareketmiş,komploymuş,sindirmeymiş falan tabii çok başarılısınya yazmanı engelleyerek global sermayeye daha fazla zarar vermeni engellemek istiyoruz değilmi demir kardeşim itiraf et amacımız bu..

asıl konuyu çarpıtma..burda tepki çeken senin bol keseden attığın yalanlar..bu kadar göze batacak şekilde sallarsan biri çıkıp hesabını sorar oyun oynamıyoruz burda..kendinde diyorsun bir haftadır yediğim gap lerin haddi hesabı yok..tamam insan yanılırda,zararda eder ama buna rağmen kalkıpta tüm zararımı çıkardım,7000 puan kazandım,8000 paun kazandım dersen burdaki insanlarda salak değil bu işin sırrı nedir diye sorar?
    Neden hesap sorduğunuzu sorabilir miyim? Sn.mbm nin görüşleri sadece kendini bağlar, uzunum diyorsa ve piyasa düşüyorsa başkaları neden hesap sorma ihtiyacı hissediyor anlamadım ...

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burası mahkeme değil, kimse yazdıklarınızı yargılayamaz ama siz yargılamışsınız. Buradaki moderatörlerle diğer sitede ne olduğu belli olmayan kişileri aynı kefeye koymuşsunuz. Burada grup falan olduğunu sanmıyorum varsa da benim haberim yok. Samimi olan kişiler birbirlerini başka sitelerden de tanıyordur. O övdüğünüz diğer sitenin moderatörü "sn.mbm neden banlandı?" diye sordum diye benim üyeliğimi sildi. Sorgusuz sualsiz... Yorum sizin...
    sadece senin değil bu olayla ilgisi olmayan 8-10 arkadaşın kaydı silindi sn enorton... adaletsizce....
    öyle paniklemişlerdiki... sonrada insanlıktan bahsederler....
    Konu mbm tarafından (10.10.08 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.

11. 10.10.08, 21:21

Sebep
    sataşma

12. 10.10.08, 21:23

Sebep
    gördüm

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Sayın moderatörleri göreve davet ediyorum, bu forumu kirletmeye kimsenin hakkı yok...

14. 10.10.08, 21:27

15. 10.10.08, 21:28

Sebep
    küfür.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

sn cbaykus bu ne ya.....

ben iğrendim artık.......

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür
    1.422 Yazısı Teşekkür aldı

Sayın arkadaşlar lütfen sataşma olayını bitirelim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)