Sayfa 2199/13018 İlkİlk ... 119916992099214921892197219821992200220122092249229926993199 ... SonSon
156216 sonuçtan 26.377 ile 26.388 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı LaNCe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn jelibon haklısınız ama halilden önce kendi etrafınıza bir baksanız daha yüzsüz adamlar var maalesef

kimmiş onlar.......
    jelibonun özel çevresindenmi....yoksa forumdamı.....

forumdaysa biraz açında bizde bilelim.......

öyle arada bir gelipte yüzsüzler deyip gitmek olmaz....o kadar kişi zan altında kalmasın...

insanlara cevap hakkı dogsun.........
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korkularım başımıza geliyormu ne, ING Bank Ve Citibank, çıkmış tüm kredileri durdurma kararı aldı,

İnsallah diğerlerine sıçramaz...
    Bilen bilir Oyak Yatırımda çalışmıştım bir ara bankayla aram iydir. ING bankta kredi faiz oranlarının yükseltildiğini ama durdurma konusunda bir gelişme olmadığını söylediler. Olursa haber verecekler.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    Manisa
    Teşekkür Teşekkür 
    2.013
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    224
    Toplam Teşekkür
    109 Yazısı Teşekkür aldı

ödemelerini gününde yapmazsan bunu bahane bilip, temerüte düşürüp isteyebilirler, BU nedenle ödemelerini 1 gün bile geçirme...
    Tesekur ederimbilgi verdigin icin Teo abi kesinlikle aksatmıyorum hatta fazla dan para bile yatırıyorum
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Korkularım başımıza geliyormu ne, ING Bank Ve Citibank, çıkmış tüm kredileri durdurma kararı aldı,

İnsallah diğerlerine sıçramaz...
    bence bu haber su ana kadar gelmis en kotu haber

neden diyeceksiniz

mesela esnafsiniz ing banktan ipotek karsiligi kredi limitiniz var

ve bugun atiyorum 50.000 ytl cek odemeniz var

adamlar diyorki kredi veremeyiz ne oluyor peki ceklerin arkasi yaziliyor devami malum

REEL SEKTOR COKER !!!
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bu haber su ana kadar gelmis en kotu haber

neden diyeceksiniz

mesela esnafsiniz ing banktan ipotek karsiligi kredi limitiniz var

ve bugun atiyorum 50.000 ytl cek odemeniz var

adamlar diyorki kredi veremeyiz ne oluyor peki ceklerin arkasi yaziliyor devami malum

REEL SEKTOR COKER !!!
    kredi alırken bu riski biliyor zatene esnaf, duyumlarım TEB inde ticari kredileri geri isteyeceği yönündedir. bireysel kredilerde hiç bir şey yapamazlar paşa paşa ödeme planına uyacaklar.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilen bilir Oyak Yatırımda çalışmıştım bir ara bankayla aram iydir. ING bankta kredi faiz oranlarının yükseltildiğini ama durdurma konusunda bir gelişme olmadığını söylediler. Olursa haber verecekler.
    Bu konuda kesın bilginiz varsa, teyid ediniz, çünkü subem bana genel mudurluk emırı ıle kredıler durduruldu,SAbah geldıgımızde ekranımıza geçmişler dedi,

Ben kullanamıyorum, benden mı kaynaklanıyor dıyorsunuz..

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimmiş onlar.......
    jelibonun özel çevresindenmi....yoksa forumdamı.....

forumdaysa biraz açında bizde bilelim.......

öyle arada bir gelipte yüzsüzler deyip gitmek olmaz....o kadar kişi zan altında kalmasın...

insanlara cevap hakkı dogsun.........
    isim vermeye gerek varmı? forumu takip eden görüyordur,biliyordur zaten...ama ne yazıkki kimse müdahele etmiyor hatta alkış tutanlar oluyor..

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Bu konuda kesın bilginiz varsa, teyid ediniz, çünkü subem bana genel mudurluk emırı ıle kredıler durduruldu,SAbah geldıgımızde ekranımıza geçmişler dedi,

Ben kullanamıyorum, benden mı kaynaklanıyor dıyorsunuz..
    Yine sordum yok öyle bir şey diyorlar. Kredi şartlarını taşıyan herkese arttırılmış oranlarla kredi vermeye devam ediyoruz diyorlar. Bireysel de ticari de devam ediyormuş.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine sordum yok öyle bir şey diyorlar. Kredi şartlarını taşıyan herkese arttırılmış oranlarla kredi vermeye devam ediyoruz diyorlar. Bireysel de ticari de devam ediyormuş.
    ok tesekur ederım, subemle konusacagım sımdı, neden kullandırmıyorlarmıs...

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

isim vermeye gerek varmı? forumu takip eden görüyordur,biliyordur zaten...ama ne yazıkki kimse müdahele etmiyor hatta alkış tutanlar oluyor..
    adam gibi isim vermiyorsan niye milleti zan altında bırakıyorsun kardeşim......

bunu bile yapamayacak cesaretin yok.. çıkmış millete yüzsüz diyorsun...

kimse o......
    Konu mbm tarafından (10.10.08 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaş kim yüzsüzse çık söyle "bazıları" fln diye igneleme

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

noldu hayırdır zarar falanmı ettin .. suçlumu arıyorsun .. .. .isim ver bilelim ..kime yüzsüz diyorsun .. ? zaten insanlar gergin .. pozisyon ters herhalde .. çingeneliğin luzumu yok .. burada buna müsade edemeyiz ..
    Konu selçuklu tarafından (10.10.08 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.
    2013,00

13. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)