vadeli artı kapatırmı bugün..........
full artı full uzuna devam.......
vadeli artı kapatırmı bugün..........
full artı full uzuna devam.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
eskiden 1000puan fln terse kaldıımmı moraller bozulurdu..şimdi -3000 goruyorum alışkanlık oldu daha sakinim
şu Halil var ya amma utanmaz bir adammış hala istifa etmedi.
bu kadar konjektürü yanlış gören bir adam olamaz. dikkat edin her yorumu %2 artışlardan sonra geliyor. eskisi için diyorum endekse 50000 dedi daha 1 ay olmadı 28000 e düştük.
yazık.
HERKESE SELAM DUN GECE NETTE DEGILDIM SABAH BUTUN YAZILANLARI OKUDUM
mbm dostum senin kuponlar kulliyen yatmis insallah portfoyde yatmaz
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
36.375 den tekrar short, 35.575 den yerıne koymayı dusunuyorum...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dax 4500 tutsa bir şekilde 36500den yukarı hareketlenebiliriz
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri