Çok Uzman
ewt kabullenmek işte ben bunu yapabılsedım bu gun göbegimi kasıya kasıya sımdı oturmus kitap okuyor muzık dınlıyordum ama suanda ne yapıyorum bos bos bakıyorum
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Konu teo tarafından (07.10.08 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
teo abı market sıstemını senden ızlıyordum sımdı o damı bıttı ıse yaramıyormu acıklarsan sevınırım.saygılar
Şurada hiç bir arkaşımız ters pozisyonda olmasa da şu günün tadını çıkarabilseydik keşke.
Bütün bu olanlara karşılık , geçmişin ahı , vahı hiç kimseye bir şey kazandırmaz. Bu nedenle geçmişi deyil , yarin en dogrusu neyi yapabilirizi konuşmak, düşünmek daha dogrucu bir davranış olur.
Bir kitapta okumuştum, reklamı olmasın diye yazmıyorum.
İnsan hayatında , en kötüsü ne olabilir diye düşünüp , kabüllenip , sakinleşmek , karar alıp uygulamak , En kötüyü baştan kabullendikten sonra , ne olacagını düşünmek yerine , neler yapabilirimi düşünmek .
sıkmayın canınızı sn. torsion..
yeri geldi hepimiz uykusuz geceler geçirdik, sabah olmak bilmedi.. seans açılana kadar bi mucize olur mu acaba diye dua ettik.. sabah olduğunda zararla pozisyon kapadığımızda geceki kadar acımadı canımız, sanki o an büyük bir yük kalkmıştı üzerimizden..
yeri geldi sermayeyi sıfırladık..yine para aktardık ,yine devam dedik.. 1 ayda dirhem dirhem piyasadan aldığımızı 1 günde verdik.. en mükemmel sistemi bulmak için günler, haftalar, yıllar geçirdik pc başında... her yeni bulduğumuz sistem yeni bir umut oldu..seviklerimizin ailemizin zamanından çaldık.. bu yıl gönlümce tatile bile çıkamadım, borsadaki sermayem azalmasın diye..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri