ya sen bana bakma..
ben rahatım diyorum ama...
gapa karşı bagışık oldum ben...birazda rahatlıgım ondan.......
5000 puan gap yedim tavanı gördüm ters pozisyonda..
bayram içinde iki günde 6000 gap yedim..
alıştım artık..
vız gelir gaplar..6000 puan altı gapıda ,gap olarak kabul etmem bu arada.......
şaka bir yana.. yeni dibi,9500 altını görsede rahatlasa dow..
bütün dünyayı maymuna çevirdiler....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sayın Torsion
Uzun maliyetinizi bilmiyorum ama.. Çok fazla eksiyle açacağını sanmıyorum. Esas hisse alanlar için ciddi problem var.
Yaklaşık 500-700 puan arası eksi açar şu kapanışla diye düşünüyorum. Zaten vobun çoğu satıldı kapanışta.
Serinkanlı davranıp gelişmeleri izlemenizi tavsiye ederim.
cok teekkur ederım aslında ben gunluk trade edıyoruım ve kendı sıstemıme uymaya gayret gosterıyorum bu gun de 1300 puan artıdaydım fakat son yarım saatte öllüm vurusu gıbı oldu ve basıretım baglandı sıstemım sat versede gunluk poz tasımama prensıbım olsada bır turlu kol kesıp poz kapayamadım ve gune uzunda kaldım ve hiç yapmadıgım bır seydı ve olum vurusu gıbı full gırmıstım butun stresım bu
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sn. torsion 3 seçeneğiniz var yarın için, ya kısmen veya tamamen pozu kapatırsınız, ya temiant yeterli ise ve döneceğine inanıyorsanız piyasanın ortalama yaparsınız yada teminatınız yeterli ise ekranı bile açmazsınız, üzülmeyle bir sonuç elde eden görülmemiştir kumarhanede, kişisel fikrim son iki seçenek alışkanlık yapması nedeniyle uzun dönemde iyi sonuç vermemektedir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri