Sayfa 2145/13018 İlkİlk ... 114516452045209521352143214421452146214721552195224526453145 ... SonSon
156216 sonuçtan 25.729 ile 25.740 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Vallahi basa basa alıyorlar malları..Bu da bir yöntem demekki...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu günlükler bakınca sizlere ne diyor? Ben mi çok duygusal bakıyorum. W formatının / eksik kalmış, ben çıkarım 47800 'e en az demiyormu acaba...

aynen öyle diyor abi hedef 47800 yazdım notettim .. ayrıca bu dow bu gece+ %1 kapatmazsa bende eşşeğim ...

3. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Bu dow jones niye her gün % 2-3 arası düşer bunu halen çözemedim, yani bunlarda limit yok, bir seferde lehman gibi %95 düşselerde , direk 500 endeksten başlasalar olmazmı...

Hemde çok kazanmış olurlar shortcular...

Biz taban açarız. Güniçi dipten longlayanlar bile eksi bakiyeye ulaşır diyecekken %15 taban olsak da 40.000 sltına geldiğimiz için sermaye sıfırlanmaycağı aklıma geldi. %15 tabanda 22,5YTL de olsa bakiye kalıyor. Artık VOBda bir günde batmak mucize.

5. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

7. The Following 2 Users Say Thank You to catedral For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Bu ayıları terse yatırmak için boğa kardeşlerim dvd almanız tavsiye edilir..

-PUTIN'DEN JUDO DERSLERI DVD'SI

MOSKOVA (A.A) - 07.10.2008 - RUSYA BASBAKANI VLADIMIR PUTIN'IN JUDO DERSI
    VERDIGI 79 DAKIKALIK FILMININ DVD'SI BUGUN 56'INCI DOGUM GUNU NEDENIYLE ULKENIN
    IKINCI BUYUK KENTI ST. PETERSBURG'DA TANITILDI.
    RUSYA BASBAKANLIK BASIN MERKEZINDEN YAPILAN ACIKLAMADA, ''VLADIMIR PUTIN
    ILE JUDO DERSLERI'' ADI VERILEN VE 1999 YILINDA PUTIN'IN YAZDIGI BIR KITAPTAN
    UYARLANAN FILMIN 4 BOLUMDEN OLUSTUGU KAYDEDILDI.
    PUTIN'IN 12 ULKEDE YAYIMLANAN KITABINDAN UYARLANAN FILMDE PUTIN DE BIR
    KAC JUDO TEKNIGINI UYGULAMALI GOSTERIYOR.
    VLADIMIR PUTIN, FILMLE ILGILI HABERLERIN BASINDA YER ALMASININ ARDINDAN
    YAPTIGI ACIKLAMADA, FILMIN KAHRAMANININ KENDISI OLMADIGINI BELIRTEREK, ''FILMIN
    ADI SADECE REKLAM AMACI TASIYOR. CUNKU FILMI IZLEYENLER JUDONUN SIRRINI BENDEN
    DEGIL, JAPON SPORCULARDAN, RUS DUNYA VE OLIMPIYAT SAMPIYONLARINDAN OGRENECEKLER''
    DEDI.
    SPORUN SAGLIKLI YASAM ICIN SON DERECE BUYUK BIR ONEME SAHIP OLDUGUNU
    SOYLEYEN PUTIN, ''SPOR OLMAYINCA SADECE SAGLIKLI YASAMDAN DEGIL, SAGLIKLI BIR
    TOPLUMDAN BILE BAHSEDILEMEZ'' IFADELERINI KULLANDI.
    KARA KUSAKLI JUDO KIYAFETIYLE RAKIBINI YENDIGI BIR KARSILASMAYA DA YER
    VERILEN FILMDE PUTIN, JUDO TARIHI VE FELSEFESI HAKKINDA DA BILGI VERIYOR.
    (NHT-GAM-TEM)
    20:30 07/10/08

--AA--
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    iskenderun
    Teşekkür Teşekkür 
    100
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    52
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle diyor abi hedef 47800 yazdım notettim .. ayrıca bu dow bu gece+ %1 kapatmazsa bende eşşeğim ...

bende geceye uzun gırenlerdenim ama moralım cok bozuldu moral bulmak için girdim cok iyimsersiniz ama gerçekten sinir harbi oldu ama inanın sizin kadar iyimser olmayı o kadar isterdim ki ......

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

yahu hiç güleceğim yoktu,zavallı dana can derdinde, vatandaş, bu çok uslu kaçmaz ablası diyor ,

İyi yapar kaçmazsa ahmak boğa, bedelini canı ile öder, kaçmaz bu, hımm, ne de usluymuş benim boğam ... hehehehe

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı torsion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende geceye uzun gırenlerdenim ama moralım cok bozuldu moral bulmak için girdim cok iyimsersiniz ama gerçekten sinir harbi oldu ama inanın sizin kadar iyimser olmayı o kadar isterdim ki ......
    O da bizden neyi eksik , çift dip yapayım da çıkayım diyor, hele oraya gelsin, bir habere bakar.. Çift dip gazı ile roket gibi fırlar...

Fed de baktı olmadı, orayı bekliyor sanırım...(1009), yapsında dünya rahatlasın,

Koca dünya ekonomisini maymuna döndürdü Amerika...

Yer
    iskenderun
    Teşekkür Teşekkür 
    100
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    52
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

Thumbs down

O da bizden neyi eksik , çift dip yapayım da çıkayım diyor, hele oraya gelsin, bir habere bakar.. Çift dip gazı ile roket gibi fırlar...

Fed de baktı olmadı, orayı bekliyor sanırım...(1009), yapsında dünya rahatlasın,

Koca dünya ekonomisini maymuna döndürdü Amerika...
    sayın teo sizi ve mbm i cok zevkle ve saygı ıle takıp edıyorum sızlerınde benım gıbı aynı poz da uzunda olmanız azda olsa umutlandırıyor ama nafile gibi geliyor fakat bu dow bu gun artı kapatsa ne iyi olur ya

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

moralini bozma sn torsion .. son yarım saat ralli izleyeceğiz .. dowda ..
    +%1 den emin değilim ama + kapatacaktır dow .. ben çıkıyorum artık uykumu almam lazım bugün ..

14. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    iskenderun
    Teşekkür Teşekkür 
    100
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    52
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moralini bozma sn torsion .. son yarım saat ralli izleyeceğiz .. dowda ..
    +%1 den emin değilim ama + kapatacaktır dow .. ben çıkıyorum artık uykumu almam lazım bugün ..
    ne guzel uyuyabıleceksınız ben herhalde sabaha kadar gözümü kırpmam

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

sayın teo sizi ve mbm i cok zevkle ve saygı ıle takıp edıyorum sızlerınde benım gıbı aynı poz da uzunda olmanız azda olsa umutlandırıyor ama nafile gibi geliyor fakat bu dow bu gun artı kapatsa ne iyi olur ya
    bugun tam cift dipte kapatsın 1009 da artı kapatmasın, yarın sabah uyanınca %4 görelim daha iyi olmazmı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)