Sayfa 2144/13018 İlkİlk ... 114416442044209421342142214321442145214621542194224426443144 ... SonSon
156216 sonuçtan 25.717 ile 25.728 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    3.797
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.236
    Toplam Teşekkür
    358 Yazısı Teşekkür aldı

Mal toplama olayına katılıyorum burdan yukarı hazırlığı yapıyorlar.Fazla aşağı basamazlar yukarı yapsınlar sonra aşağı tekrar.
    Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
    Işığından bir şey kaybetmez
    Hz.Mevlana

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazanın başındayım Kocamanda kepçem var... Kepçenin ucunda sallanmada yarın
    ya 2 dakika ayrılda şu kazanın başından dow nefes alsın .. aaaaa

3. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    62
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    209
    Toplam Teşekkür
    78 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda önceki günler bir yazı yazmıştım, bilmiyorum okudunuzmu, bende sizin gibi düşünürdüm önceden fakat elime bir kaç döküman geçince okuyunca , şunu anladım,

Piyasayı sadece açılış olarak py (floor) belirliyor) daha sonra fiyatlar oturunca geri çekiliyor ve oyuncular kalıyor, Elbette parası çok olan buğün olduğu gibi bol kepçeden basabilir,Sanırım kısa vadelerin hepsi shortta geçmiştir.

Ama bu hareket manasızdır,Trende karşıı kimse duramaz eğer oluşacaksa, Amerika hergün %3 kapatırsa ( düşüşte bunu gördük), parası olanda her gün
    -%3 basabilirmi, perişan olur, ağzı burnu dağılır, yemin eder bir daha bulaşmamaya...

Piyasalar sığ değildir.Buğün 1 katrilyon işlem olan piyasa sığmıdır.Buna kimin parası yeter.

Onun için son 5 dakikada bol kepçeden yapıyor, Niye öğlen basmadı da son dakikayı bekledi,

Nafile çabalar bunlar.....Sadece bedava fiyattan mal topluyorlar,

Her şeyin bir maliyeti var,

Buğün oluşan adil fiyat maliyet 39.400-40.300 dür, ama açgözlü olunca insan , hele hele satanı da bulmuşsa elbette 38.650 den geri yerine koyar.

100 milyarlık evi 10 milyara kim almak istemez, her kes uğraşır, ama genelde alamaz.Maalesef bende dahil bizlerin saçma sapan indikatör sinyallerine güvenip ,bazen 100 milyarlık evi, indikatör sat dedi diye 10 milyara vermeye razı oluyoruz.

Borsada bunu satarken gıkımız çıkmıyor indikatör sat dedi diye, ama emlakçı dese ,abi evi 10 milyara ver, adamın ağzını burnunu kırarız...
    Bütün yazılarınızı ilgiyle okudugumu söylemeliyim.
    Benim için önemli olan tekniktir. Onuda belirtmeliyim. Tekniğin olmadık zamanlarda , sapıttıgına çok şaşırmışımdır. Şimdi açın U30 un grafigine bir bakın lütfen. sagı,solu,aşagısı,yukarısı GET dolu . Sizin tabirinizle tamda ali babanın çifliği. Bir iki olurda bu kadarı çok fazla. Demekki bir yerlerde yanlış var, ya biz iyi deyiliz , yada tekniği manüple eden güçler var , biz farkında deyiliz.
    Vadeli hisse senetlerinden yapısı geregi çok farklı oldugundan , Hakim gücün işini son derece kolaylaştırıyor. Yüzde 10 aşagı basınca rakibinizi sıfırlıyorsunuz. Günlerce beklemenize gerek kalmıyor. Onlarda bunu kullanıyor , Yasal düzenleyicilerde onlara olmadık olanaklar tanıyorlar tabii.
    Hiç düşündünüzmü ? , VADE sonunda neden uzlaşma fiatı , vadelinin fiatına bakılmaksızın , u30 dan rasgele seçilen 10 hissenin son 15 saniye fiatlarından seçiliyorda , gün sonu uzlaşmalarda bu esas alınmıyor. İşin can alıcı noktası burası işte. Adamlar 59 gün boyunca uzlaşma fiatını kendileri belirliyor. Gün sonu uzlaşma fiatlarını , vade sonu gibi yapsınlar , bakın neler oluyor o zaman. Gerçi yine yapabilirlerde , bu kadar kolay başaramazlar.

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya 2 dakika ayrılda şu kazanın başından dow nefes alsın .. aaaaa
    Get lannn İyi karıştırmak lazımm. Kepçenin öteki ucundanda Mbm yi sallandırcam.Başından ayrılamam

6. The Following 2 Users Say Thank You to catedral For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    62
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    209
    Toplam Teşekkür
    78 Yazısı Teşekkür aldı

Vadelide mal toplandıgı falan yoktur. Aksine yüksek tempoda mal dagılımı vardır.Bu bu gün itibari ile gayet net.

8. 07.10.08, 20:10

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Get lannn İyi karıştırmak lazımm. Kepçenin öteki ucundanda Mbm yi sallandırcam.Başından ayrılamam
    haha haaa koptum gülmekten .... yarın karıştırırsın kazanı ama içinde ayılar olacak ayı çorbası içecez yarın mbm ile karşılıklı .... ziyafet var .. yarınki menü

ayı çorbası .... pençe pilavı ... ana yemek fırında bütün halinde pişmiş ayı haha ... tatlı olarakta ayı postunda sunulan çok özel bir helva (selçuklu helvası) haha ....
    afiyet olsun ...
    Konu selçuklu tarafından (07.10.08 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.

10. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı saganak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vadelide mal toplandıgı falan yoktur. Aksine yüksek tempoda mal dagılımı vardır.Bu bu gün itibari ile gayet net.
    Bunu nasıl belirlediniz, paylaşırmısınız lütfen..
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Bu günlükler bakınca sizlere ne diyor? Ben mi çok duygusal bakıyorum. W formatının / eksik kalmış, ben çıkarım 47800 'e en az demiyormu acaba...

Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Bu dow jones niye her gün % 2-3 arası düşer bunu halen çözemedim, yani bunlarda limit yok, bir seferde lehman gibi %95 düşselerde , direk 500 endeksten başlasalar olmazmı...

Hemde çok kazanmış olurlar shortcular...

Teşekkür Teşekkür 
    62
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    209
    Toplam Teşekkür
    78 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu nasıl belirlediniz, paylaşırmısınız lütfen..
    Syn teo ,
    Yukarıda döküman olarak yazdım , , gayet açık ve net.. Kısa tarafının diyer kalemi de dahil tamamına yakını. Büyük eller. Yani trendin yönünü belirleyen gurup.Uzunlar kimde olursa olsun farketmez. Güçlü taraf kısada.
    saygılar

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı saganak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Syn teo ,
    Yukarıda döküman olarak yazdım , , gayet açık ve net.. Kısa tarafının diyer kalemi de dahil tamamına yakını. Büyük eller. Yani trendin yönünü belirleyen gurup.Uzunlar kimde olursa olsun farketmez. Güçlü taraf kısada.
    saygılar
    Anladım teşekür ederim, elinize sağlık...

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha haaa koptum gülmekten .... yarın karıştırırsın kazanı ama içinde ayılar olacak ayı çorbası içecez yarın mbm ile karşılıklı .... ziyafet var .. yarınki menü

ayı çorbası .... pençe pilavı ... ana yemek fırında bütün halinde pişmiş ayı haha ... tatlı olarakta ayı postunda sunulan çok özel bir helva (selçuklu helvası) haha ....
    afiyet olsun ...

Benim yemek menüm daha güsel .. Ayı eti bana dokunuyo. Doktor yasakladı.

Giriş...

Trüfle sunulan boğa yumurtası

Ana yemek..

Odun ateşinde demlenerek pişirilen boğa boynuzunda gerdan

Tatlı..

Ayı pençesinde sunulan boğa gözü hoşafı

afiyetolsun

17. The Following 2 Users Say Thank You to catedral For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)