indregandi Nickli Üyeden Alıntı
Venezüella da dahi başaramadıkları işbirlikçi hareketlerini aynı şekilde kampanya bir dahilinde İranda denemek istiyorlar,...
görüntülere baktığımda İrandaki hareketler duyurulduğu gibi büyük çaplı hareketler değil gibi geldi bana,..
aynı görüntüleri başar sarıp tekrar ediyorlar, üstelik bazı yerlerde sanırım durup seyreden kalabılığıda sanki gösterici diye yutturuyorlar,...
İranı daha çok uluslararası toplumdan İzole edip, benim anladığım kadarıyla, Orta doğu daki kolu bacağı ile iletişimini koparmak niyetinler diye anlıyorum,..
ki bunu zaten yazdık,...bunun 1.kalemi İsrailin bölgedieki en büyük rakibi,..Suriye ve Irağın eli ayağı Hizbullah unsurları,...
Hizbullah nedeniyle İsrailin K.Irak Barzani girişimi büyük yara almıştı son olarak,..
İsrail(Suudi) Hizbullah devam ettikçe bu bölgede fink atıp rahat hareket edemeyeceklerini düşünüyorlar,...
yani bakılması gereken yer bence İran değil, Orta doğu,...
burada son olarak Türkiyenin politikası terörist esede dönmüş ve politika şimdişlerde Fransa Macron yanına gidiyor,...
anlaşılan o ki Türkiyenin zor durumu(ekonomi) bölgesel ittifakın zedelenmesinde kullanılacak gibi durmakta,..
akape zaten bölgede birlik beraberlik başaracak ve bunun üzerinden emperyalizme dur diyecek düzeyde bir parti oluşum değil,...
Hatayı, İskenderunu kaybederiz bu politikalarla,....
Yer imleri