teknik takip yapıyoruz ama;
referandum öncesi olduğundan ne kadar anlamlı,....
belirleyici referandum sonucu olacaktır,...
bunada dikkat edelim,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Takoz yukarı kırıldı. soru nereye kadar yükselecek?![]()
horoz20 (14.04.17), indregandi (14.04.17), rüzgar (14.04.17)
Ben yarına flat girmeyi düşünüyorum. volaliteli olur. bir aşağı bir yukarı. başım döner.en iyisi sakin sakin durmak dimi üstat.Egemenlik milletindir. bir kişiye verilemez. '' HAYIR ''olsun. hayırlı olsun.
horoz20 (14.04.17), indregandi (14.04.17), rüzgar (14.04.17)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
erdemli insan,..
bunu çok savunduğu din dahi öğretemiyorsa ne öğretecek kişiye,....
bu
abesle iştigal,...
sonucunda
abe/abedeyle işgal,...
1 kişiyi aldımı hepsini alırsın anlamına geliyor,...
Üstat pala şimdi bir miktar yükseltir kapanışa doğru basar diye düşünüyorum. malum kapanışa doğru bir çok küçük yatırımcı flat olmak isteyecektir. bilmem tutarmı.
indregandi (14.04.17), rüzgar (14.04.17)
Y a adam açıkca özerk eyaletlerden bahsediyor. Demokratik ulus devlet parlementer sistemi Türkiye Cumhuriyetini bölecek adımlar atmaya meyilli despot bir kşiye bu memleket teslim edilirse vay halimize. Türkiye cumhuriyeti kolay kurtarılıp kurulmadı.
''HAYIR'' olsun. hayırlı olsun.
ahmety (14.04.17), indregandi (14.04.17), rüzgar (14.04.17)
mesaj,
57516 den devamla
garan 9.48 geri dönerek 9.57 ye kadar vurmuş,....hatta 9.57 yide geçmiş,...
9.57 üstü
9.51, 55 ve 66 olarak dizili
rüzgar (14.04.17)
9.66 yıda vurdu nokta1 de,...
bir grafı hakketti bu hareketiyle,...
muhtemelen uzun süredir dışardan tutup getirdikleri şebek in kağıtlarından biri bu,....
rüzgar (14.04.17)
bir kere dünkü, 9.57 bu gün 9.58 miş,.....
geçmişte aylar önce bunun değerlerini paylaştım,..dikkate alanlar bu rakamları bir bir yakalarlar,...
sirk maymunu
bu gün örneğin
9.20-23 e gitmek yerine,
getirenlerinin hizmetinde
tam terse
9.48 üstünde 9.58 geçerek 9.66 limite dayadı,....
elbette sp nin kapalı da olması referandum öncesi bu son günde büyük bir tesadüftür,...
bu şerro adi herife,....
sp ile birlikte gömeceğiz,.....
bunun başka çözümü yok,....
sp ile alacaz canını şebeğin,...
rüzgar (14.04.17)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri