...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
TSG
18.11.2016 saat 23:00 ile mavi simulasyon başladı,....
daha önce 200 bar olarak saydığım ilk kısım 199 barmış, dolayısı ile düzelttim ve ikinci kısımda bu haliyle 199 barda sonlanarak saat 23:00 barı ile mavi simulasyon başladı,...
mavi ovallerde 2.ci ovale(bu defa yeşil kalın oklarla 2. ve 3. destekleri markaladım doğru kırmızı destek yükselmeye devam ederken,..mavide yükselerek fiyatları aşağı almaya başlayacak bunun için bazı olgunluklar gerekiyor,..örneğin kırmızını mavi simuledeki yükselişi bir yerden sonra bastıramaması gibi,...
not:simule analizine bakış açımı daha önce anlattığım için biliniyor olarak kabul ediyorum,...
foodengineer (20.11.16), kemo (19.11.16), rüzgar (19.11.16), TIFIL (21.11.16)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri