Coco ile garanti tükenmedi biz tükeniyoz ya yaw...Pala bize savaş ilan etmesin başgan...üw
Coco ile garanti tükenmedi biz tükeniyoz ya yaw...Pala bize savaş ilan etmesin başgan...üw
BANGA mühim
5-15-60 sistemerin hepsi alda..demekki şort devam etmek lazım kendi açımdan..heheheh..yatay piyasa olmasındna mütevellit diyom..çok pis yanılabilirim..94200 altında palaya en az 5000 puan sürecek savaş ilan ederim...koşullu yani..şimdi sakin sakin barış içinde oturuyorum
BANGA mühim
selam başganlar,
gezdim dolaştım geldim, baktım dünden bu yana beklentiler aynı,...
düşerse alırım çıkarsa satarım, ....dı,..
ne çıkmış, ne düşmüş
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
BANGA mühim
bu nasıl cümle la..bu nası çeviri yada..**
9/28/2016 4:32:23 PM ECB/DRAGHİ: ŞU ANDA İHTİYACIMIZ OLAN, ÖNLEMLERİMİZİN TÜM ETKİLERİNİ GELİŞTİREBİLMESİNE İZİN VERMEK
BANGA mühim
Long güçleniyor saatliklerde
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
94975 ana saatlik destek
Enflasyona karşı önlem almış, aldığı önlemin başarılı olmasını bekliyor.
Astatin (28.09.16), deniz (28.09.16), indregandi (28.09.16), kemo (28.09.16), Mares (28.09.16)
deniz (28.09.16), indregandi (28.09.16), kemo (28.09.16), Mares (28.09.16), rüzgar (28.09.16)
solda iki kırmızı iki mavi arasında kalırsa bu long oluyor,...ortada dünden zaten iyimser di (xu030), sağda dün destek vermişti bu gün yukarı yenilemiş desteğini
94475 ten 94975 olmuş,...sarı oklu olan,..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri