Herkese günaydın
Herkese günaydın
günaydın..bi tükenemedik gitti arkadaş ya
BANGA mühim
Cümleten günaydın.
Abi şimdi şöyle düşünüyorum..Şimdi diyelim ki vobci değilim..param olsa burdan hisse alır mıydın, şu ortamda? Ben almazdım..Siz? Bunun yanıtının sonuçları iki farklı şekilde tezahür eder...Alıcı yoksa adam satmaz mı? Ulan ne çakarsan kardır en kötü aşağıdan yerine korum mu?
BANGA mühim
Gazla çalışanlar alır Sn Astatin. Aynı gazla çalışan tayfa darbe sonrası doları 2.92 den sattırmadı mı bu halka
Arkadaşlar merhaba
Özellikle "altın"(XAU) da düşük spread li emtiatrade edebilmek için fx'e geçmek istiyorum ama şu tarz sorularım var.. Cevaplayan olursa çok sevinirim :
1. Finansinvest gibi bankanın FX kuruluşunda mı çalışmak gerekir. Burada spread ler 2 gibi. Bana yüksek geldi her ne kadar scalping yapmak istemesem de.
2. SWAP maliyetleri ne kadar önemli bu seçimde ?
3. Bot çalıştırma konusunda serverların gidip gelme olasılığı olur mu sıradan kurumda (Donma vs.)
4. FX e ilk geçişte zorunlu bir yerlerden eğitim almak gerekir mi ? link var mı vs. (Lot,hacim vs.)
5. VIOP provide eden aracı kurum hem de düşük spread var mı şiddetle tavsiye eden ?
Şimdiden teşekkürler..
Herkese bol kazançlar. Hafif long kokusu alıyorum. Hisler şhort sistemsel longa yakınım. Tartışalım.
tünaydınlar cümleten,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sayın ebru 90 fx e hic bulaşmamanızı tavsiye ediyorum.ya da cok cok düşük kaldıraçla işlem yapın eger baslarsanız .swapmaliyetleri orta vade işlem yapıyorsanız cok önemli günlük için önemli değil.
Astatin (28.09.16), deniz (28.09.16), indregandi (28.09.16), Mares (28.09.16), rüzgar (28.09.16)
Artık en fazla 50 kaldıraca izin var 20 000 $ a kadar.. Benim istediğim VIOP provide eden FX var mı ilk etapta ? Çünkü MQL5 'te viop'ta işe yarayacak indikatörler var.. 1 dklık da auto pilot'a bağlama şansı da cabası..
Astatin (28.09.16), deniz (28.09.16), indregandi (28.09.16), Mares (28.09.16), Se_M (28.09.16)
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri