bakalım artık,..
usd vadeli bana nasıl oyun oynayacak,..her şey belli olur artık,....
bu hafta geçiş haftası olarak bir yere geçecek dielim,..
görüntü ve kapanışlar TA olarak endex için long yönde,
usd taraf ise ser verdi sır vermedi
bakalım artık,..
usd vadeli bana nasıl oyun oynayacak,..her şey belli olur artık,....
bu hafta geçiş haftası olarak bir yere geçecek dielim,..
görüntü ve kapanışlar TA olarak endex için long yönde,
usd taraf ise ser verdi sır vermedi
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iyi tarafındna bak...yellen abla lavanta modunda da olsa bozulmuş keçi peyniri modunda da olsa; her ne şekil yellenirse yellensin, sabah piyasalar oturmuş olur.. yani türbülansa girmeyeceğiz...temiz temiz..... unutma ki, eylül de arttırmıyorum aralık da derse senaryosunda kazık ne tarafa salınır belli deil...
BANGA mühim
indregandi (21.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (21.09.16), Se_M (21.09.16), tr46 (21.09.16)
endex bizim rakam 96400 den de kapanış yapmış hatta,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu abla korku salmayı brakıp koku salmayı kaçta yapacak..kaçta konuşacak..21:00 miydi.. hayır o saate kadar şöyle az pişmiş bir biftek, güzel bir salata v.s. üstüne bir cuğara patlatayım ki... sonrası idam da olsa, düğün de olsa ritüel geçerli sonuçta..
BANGA mühim
indregandi (21.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (21.09.16), tr46 (21.09.16)
Astatin (21.09.16), indregandi (21.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (21.09.16), tr46 (21.09.16)
indregandi (21.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (21.09.16), Se_M (21.09.16), tr46 (21.09.16)
olası yellen tersosuna,
91975 ten önce aman sakın ha long düşünmemek gerekli,...önce burayı bir kırdırtmak,....öldüm bittim dedittirdikten sonra, tepki düşünülebilir,...
bunun öncesinde de 93500 var,
aşağıya iki rakam koayabilirim,
93500 ve 91975
böylece,
yukarısı
96200, 96400, 97350 (96200 ü geçtik, 96400 kapattık, 97350 önündeyiz)
aşağısı
93500 ve 91975 olarak,...(yellen tersosu, vurgu, burgu,..v.s)
bu usd ye de,
2.9757 1 kasım balkon rakamı,...
yellen öncesinde tam buralarda dolanmaktayız, 8 gündür bu rakamı yatayda alt/üst çiğnemekteyiz,...
bu bizim doların tr deki siyasi değeri,
ne zamn bunun üstü kaldı kırılganız, ne zamn altına geldi rahatız,...
sebebi her şey olabilir,...ama rakam üstü kırılganlık altı rahatlıktır
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri