...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ama düşüşümüz nerden başladı dün saatliklerde, bu gün günlüklerde,..
mesaj 50802, 03
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şu usd beni sinir hastası yapacak artık,
başabaş geldim ama gölü atamadım,..tekrar yavşadı,...
Doları nerdeyse sabah başladığı noktaya getirdiler. Dolar mı yağıyor nedir. coni 2 numarası valiz valiz doalr getirdi herhalde. Endeksin bir kısmını 93.075-93.050-93.000-92.900 verdim doları doldurdum. 265.000 dolarım var şimdi
şerronun aklı fikri bunun yeni vadesinde,..oraya çalışıyor şerro,..orayı kendine paketlemeden bundan bir cacık olmaz,...
15 dklıklarda gıllı pu durumları var.. 92575 de şort kavırmalarım bekliyordu..92850 den döndü lebron...üwww..emir iptal o zaman
BANGA mühim
viobu robota bağladı pala nasıl bişeyse bu robot makinalar kademeye basarken sen kademe düşecek diye bekliyon bi bakmışsın aksine alış kademesi kalkmış. 300 - 375 arası son 10 dklık işlemler örneğin
Endeksi de artıya geçirin de tam olsun bari. Dolara bak sabah nere şimdi nere
indregandi (24.08.16), kemo (24.08.16), rüzgar (24.08.16), Se_M (24.08.16), TIFIL (24.08.16)
biden: birden TÜRK dostluğunu öven mesajlar vermeye başlamış...
müttefikimize zarar veren kimseyi koruyamayız![]()
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
indregandi (24.08.16), kemo (24.08.16), rüzgar (24.08.16), Se_M (24.08.16)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri