bu kadar durağan piysada analize yetişemiyorum,
üstelik şu geniş düzlem instruction manuellerde,
her neyse çarşamba günü bir şey varmı dostlar ve ya salı biz kapandıktan sonra,...
günlük simule 2 gün çıkış veriyor,...usd try spot ise görüyorsunuz yükselmemek için yemin etmiş,...onunda 107 barı çarşamba doluyor,..
bu ikisi bir birini karşılamakta,
fitch 19 idi, bu hesaba göre demekki fitch te mood gibi davranacak,..2 gün buna yükselse çarşambaya da bir şeye düşmeli,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
tek kelime diyecem her şeyi bahane yapıp ona kendi çıkarları doğrultusunda sarılan bu şerroların allah belalarını versin,
fitch mood un verdiğinden başka farklı ne verebilir,...eğer verebiliyorsa std poors u bu durumda hangi kategoride değerlendirecez,...
yani
düzen düzülmüş,
geldiğimiz nokta budur,
tam budur,
aynen öyle
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sabah 4000 puvan artıda başladığım usd yi ekside bitiriyorum,..
beklemeye devam,...
8 iş günü kaldı ve usd de muhtemelen eksi olarak yeni vadeye geçecem ki bu benim için negatif olacak çünkü yeni vade makas usd vadelide çok büyük,...
bu benim için yeni beklemeler demek,...
iyi haftalar cümleten
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri