Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
deniz (12.08.16), indregandi (12.08.16), kemo (12.08.16)
900 puan iyi kar başganlar..Cuma bereketi..bereket versin..Zaten aracı kurum değişikliği nedeniyle mecbur..eki eki eki
BANGA mühim
deniz (12.08.16), indregandi (12.08.16), kemo (12.08.16), TIFIL (12.08.16)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
endex te pozum yok, malum dün ekranlara bakamadım,...sabahda geç ekran açtım ve zaten shortlarsam bu 98225 üstünden olacaktı, oraya gitmemiş bende elleşmedim,
usd vadeli longlarım devam etmekte,..dün başabaş fırsatta maliyet ayarlayablirdim anacak iş güç uğraşamadım,...
usd vadelide
2.9870 long maliyet taşıyorum 1600 1700 puvan şu saatlere göre zarardayım,..
15:30 da forex kuralları gereği bu zarar ya artar yada kara geçer,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
15:30 dan itibaren usd yukarılar ve endex agresif düşüşe geçerse,
min düzeyde endexte long açmaya başlarım ve usd vadeli kara geçerse usd vadelileri kapatmaya başlarım,....
zamanda 10 haftanın ilk 4 haftasının (özellikle 2. ve 3. haftalar) desteklere doğru hereketlere neden olabileceğini son 6 haftasının ise 98225 (+) (ne yapabilirse) olacağını düşünmüştüm,..
bu düşüncem devam etmekte
Gardaşlar;
Sabah günlük boll bandın üstündeki aşırı aşağı eğim var dediydim...Bu satış baskısı günlükte yüksek olabilir demek..Aşağıdada 60 dklık var...Bunda yatay bandlar..Diğer göstergeler de hafiften toparlıyor..
Seçenek 1: Eğer endeks günlükte yükselmeye devam edecekse bile günlük üst boll bandın toparlaması için fiyatın yukarı aşağı dalgalanması lazım fiyatın
Seçenek2: Eğer endeks graşacaksa önce 60 dklık alt boll banda yapışması lazım.
SONUÇ: 15:30 verileri piyasanın iyi algıladığı şekilde gelirse ve endeks hülülülül yukarı yaparsa, müsait bir yerlerden (misal 1-5 dklıkda momentumun vetya CHO nun burnunu aşağı çevirdiği veya üst boll bandın 300-400 puan üstüne çıkılması gibi) şortlanması makul olabiilir .... Seans içi kar imkanı verebülür.. Veriler VOB30 u aşağı graştırırsa... ona bakacaz... ben filatım..aracı kurum değişikliği nedeni ile... ula pozisyonların virmanlanamaması ne saçma yaw
![]()
BANGA mühim
deniz (12.08.16), indregandi (12.08.16), kemo (12.08.16), Se_M (12.08.16), TIFIL (12.08.16)
BANGA mühim
deniz (12.08.16), indregandi (12.08.16), kemo (12.08.16), Se_M (12.08.16), TIFIL (12.08.16)
sol taraf halen satı koryor bırakmadı, sağ tarfta ise değerler oturdu artık,
sat96575, 96475, 96375, 96175,
dikkat ederseniz sağ tarafta 96875 i artık vermedim
hülülülülü 97500 yapsa şortlayacaktım, 300-500 pian ekmek parası için..ama dolartry graşıp xauusd randığı halde vob a çok az ellediler.. hesap tuttmadı..ama hülülüllü yapmamaları, tedrici yükseliş yapalım motivasyonu ile de olabilir...fil-at devam yani...
yannız ayıp ya..insna bi hülülüllüü yapar dimi yaw
BANGA mühim
indregandi (12.08.16), kemo (12.08.16), TIFIL (12.08.16)
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri