5-15-60 dklık sistemler alda...ama 5-15 lik indiklerde uyumsuzluklar var..eski astatin olsa verir di şortuama yaşlandık be başgan..sakin sakin... ve fekat kapanış günün en yükseğinden olacak gibi olursa şortlamayı düşünebilirim..belki
5-15-60 dklık sistemler alda...ama 5-15 lik indiklerde uyumsuzluklar var..eski astatin olsa verir di şortuama yaşlandık be başgan..sakin sakin... ve fekat kapanış günün en yükseğinden olacak gibi olursa şortlamayı düşünebilirim..belki
BANGA mühim
he sabah o kadar yazdın ettin de niye lonklamadın dersen başgan: günlük graftaki üst bollinger bandın aşağı dehşet eğimi var ya..tırsingen
BANGA mühim
indi üstadın 98.225 i yarın yanabilir başkanlar.
deniz (11.08.16), flexy (11.08.16), indregandi (12.08.16), kemo (11.08.16), TIFIL (12.08.16)
97075 mütevazi miktar şort..az çarpılıyim diyorum
BANGA mühim
evvett gün en yüksekten kapanır gibiyse şortlarım demiştim, mütevaiz kaşıntı 97075 şortların yanına 97500 den kalın kalın şortları ekledim...neden mi? az soora
BANGA mühim
Sabah sözünü ettiğim 60 dklık bollinger hikayeleri nedeniyle şort tehlikeli, yukarı der ikene kafamdaki procekşın şuydu... Fiyat sıkışık - gorrektiv yapıda yukarı yapar ve göstergelerle derin bir NU oluşturur. İndikler, kendi alçalan trendlerini fiyat yükselirlen alttan test eder ve ben de ordan şortlarım..idi.. ben bu 98000 lerde olur diyordum ama biraz daha altta oldu bu..ama şortladım debiki... neyse falimiz çıksın halimiz...
Ha bu arada boll bandlar iki tarafada açılmaya başladı...yani sıkışık seansların sonuna gelmiş olabiliriz..yarın muhtemelen bir gap ile başlayacak gün..-+..
![]()
BANGA mühim
intruction manuel of dolares
saat 01:00 itibarı ile 44 bardan kalan 7 bar, bu 7 bar sabaha temizlenir,..
dolaysı ile yeni gidişatın tayini için son dib ref alınmalı, kaç 2.9465,...son crashı kaç 2.9728,
bu yeni hareket bu ikisi arasında başlayacak ve ilreleyende ikisinden birini kıracak,
yarın cuma zaten forex günü malum,...
15:30 kadara saklanır muhtemelen ve veri ile birlikte yukarıya yada aşağıya ikisinden birine yapacağını yapar,
o yapış ın yaratacağı dalgalanma ise 68 barda toparlar,..ara bir pasaj ve muhtemelen loop olacak yani kırdığı taraf sonrasında başlangıç yerine 68 barda dönecek bir bumerang gibi geri gelecek,..
oynatıyorlar işte,...milletin önüne son çare olarak ta cumaları buldular,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
selamun aleyküm hayırlı CUMA'lar bereketli bir gün olması dileğimle..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
deniz (12.08.16), indregandi (12.08.16), kemo (12.08.16), Se_M (12.08.16), yusufcan (12.08.16)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri