sn indregandi tsk ile ilgili alıntı yazımı silebilirmisiniz?
tşkrlr
sn indregandi tsk ile ilgili alıntı yazımı silebilirmisiniz?
tşkrlr
deniz (17.07.16), indregandi (17.07.16), rüzgar (17.07.16)
idamı bir tek dötünden korkanlar istemez,...
dötünden korkmayan ların yaşadığı bir ülkede zaten müdehaleler zamanında yapıldığından söylenen sözler korkusuzca söylendiğinden idama ihtiyaç kalmaz,...aslen olması gereken de bu,...
demokrasisi kendiliğinden korunur, iyi ve sağlıklı işler,...idam filan falan kimsenin aklına gelmez,...
bu iki iş birbirini dengeliyor,..
sadece öncelik sonralık meselesi,
eğer sağlıklı işleseydik idam şu anda konuşuluyor olmazdı, demekki sağlıklı yürütememişiz düzenimizi,...
iç ve dış tehlikler almış yürümüş,...
her yer it kopuk dolmuş,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sonuçta hepimiz her yurttaşımız sınavdan geçiyoruz,..zor günlerdeyiz ve en çok samimiyete ihtiyacımız var,
ve bu samimiyeti Türk Milletini yönetenlerimizden bekliyoruz,...
samimiyeti pas geçersek işte o zamn idamda gelir, her şey gelir,...
ve idam hiç bir şeyi halletmez,...sammiyet ise çok şey halleder,...
toplumun her kesimini ötekileştirmeden kucaklamak çok çok önemli,...
samimiyeti pas geçmeyelim ülke olarak,..
buna çok ihtiyacımız var,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
son bir şansı ve birlikte birarada yaşama arzumuzu irademizi birbirimize verelim,...
samimiyeti pas geçmeyelim, tam buradayız,....
o neden le Türk Milletinin yeni bir anyasaya ihtiyacı yok,...herşeyi yerli yerinde Türk Milletinin,..varolan kanunlarımz işletilsin çalıştırılsın eksikleri varsa tamamlansın bu yeterde artar,...
ama yeni tanımlara yeni maceralara süreklemeyin Türk Milletini,...
Türk Milletinin birlik beraberliğe,..kardeşçe yaşamaya bunun içinde her şeyden önce samimiyete ihtiyacı var,...
BORSA İSTABUL'DAN AÇIKLAMA
Borsa İstanbul'un 18 Temmuz Pazartesi günü itibariyle faaliyetlerinin aksatılmaksızın yürütüleceği belirtildi.
Konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı;
"Borsa İstanbul, İstanbul Takas ve Saklama Bankası (Takasbank) ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. ve tüm paydaşlarımızla birlikte sistem ve işleyişimiz kesintisiz ve tam bir surette çalışmakta olup 18 Temmuz Pazartesi günü itibariyle görev ve faaliyetlerimiz aksatılmaksızın yürütülecektir"
Ilk islemler
http://finance.yahoo.com/quote/USDTRY%3DX/news
deniz (17.07.16), indregandi (17.07.16), tr46 (17.07.16)
Dolar 2,96 civarlarında, hatta şu sıralar biraz daha tplarmaış 2,95 olmuş. Snaki çok falz dalgalanma olmayacak %3 civarı bir eksi olacak gibi. Ama coni de de eksi olursa o zaman daha aşağılar olabilir. Sayın indregandi salı günü ne dikkat etmek lazım demişti. Bakalım yarın shortları temizleyeceğim.
denizcim salı günü analizi off bu durumda,...çünkü cuma çok büyük bir gelişmeye sahne olduk,...
salı günü analizi bizim bir şeyden haberimiz olmadan simulasyonlardan yola çıkarak yaptığımız analiz,...
bir realize eğer başlarsa ki bak realize diyorum,..bu yaşadıklarımız realizelik bir olaymı allahaşkına,...düşün devletin bütün ekonomi yönetimi şimdi bunun atlatılması için çabalayacak yarın,...
eğer bir realize başlarsa salı günü 6. gün ..başlayacaktı analiz ile ilgili grafikler hep var, .,...
şimdi bu realizeyi başladı kabul ediyorum otamatikmen ve 7 gün analizine geçiyorum ki hemen akabinde,..
7 gün analizinin konusunu 7 gün boyunca yönde short yada long trend çıkmayacak oluşturuyordu,...
trend çıkmayacağına göre,...
bak iyi dinle burasını,....biz trendsiz bir ortamda volatilite sağlayacağız ki bunun merkez rakamlarını
98225 ve 98950 oluşturacak,...
98225 altına bir tek eski saatlik tepe dip rakamımız olan 95025 i koyabilirim aşırı volatilite için,..
şimdi bu bilgiler ışığında cuma py kapandıktan sonraki analizlerimi bir daha oku,...bu günde duygusallıktan uzak aynı analizlerimi tekrar ettim,...
hiç bir şey yaşamamışız gibi teknik analiz olarak yazdım,...
beni yanlış takip edersen ben sana zarar üretirim lütfen,...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri