bu py sizin pozlarınız zaten 2 ayda bir vade adını verdiği sistemle yok ediyor, bloke ediyor,...
dolaysı ile kolay değil bütün bu işler,...
bu py sizin pozlarınız zaten 2 ayda bir vade adını verdiği sistemle yok ediyor, bloke ediyor,...
dolaysı ile kolay değil bütün bu işler,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
evet sayın indragandi sorttum 2044 u geçerken azalttım ama tam kapatmadım .orda hata ettim.simdi poz ayarlayarak devam ediyorum .
deniz (04.11.15), EMEKDAR (05.11.15), indregandi (04.11.15), kemo (04.11.15), TIFIL (04.11.15)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Zaten siz en yakından takip edendiniz bu konuyu,..
sayın indragandi 2000 2020 aralığı sort oldum 2044 üstü 2050 gibi yarısını kapadım.daha önceki düsüste aldığım pozun yarısıydı ama yine de kazancın yüzde 50ı gitti siz ne kadar soyleseniz de iste hata yapıyoruz duygulara yenik düşüyoruz.
Muhtemelen modelleme yapıyorlar öncesinde,..
Yoksa bu kadar iyi savunamazlar fiyatları,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri