mücadelem sürecek bunlarla,...kendimden kaçamam,..buna imkan ve ihtimal yok,
içimdeki atatürk engel,...
mücadelem sürecek bunlarla,...kendimden kaçamam,..buna imkan ve ihtimal yok,
içimdeki atatürk engel,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bütün kalbimle dediklerinizin olması için dua ediyorum.burası ATATÜRK türkiyesi.
deniz (18.09.15), horoz20 (18.09.15), indregandi (18.09.15), kemo (18.09.15), TIFIL (18.09.15)
abd aleyhterlaığı tr de yükselişe geçtikçe bunlar mum gibi hizaya geçecekler,..
casus belli,...aramaya gerek yok,...
oydu buydu açılımdı saçılımdı, silah bıraksın siyaset yapsın,...
bu geyikler bir bir son bulacak,....
genel şerroluk tekrar inişe geçecek,...
böyle olacağına inanıyorum,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indregandi (18.09.15), rüzgar (18.09.15), Se_M (18.09.15), TIFIL (18.09.15)
Fitch notu akşam saatlerinde açıklanması bekleniyormuş. Tam sat bulamadım ama piyasalr kapandıktan sonra açıklarlar herhalde şerrolar. Bu arada 92.100-200-250-300-350-400-450-500 den hepiciği gelmiş mallandık eyice. Yadzım tekrar 92.500 e gelenleri bir etki tepki olsa da gitseler de rahatlasam.Bakalım
Long stop bölgemiz belli midir. veya short bölgemiz
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri