indregandi Nickli Üyeden Alıntı
5 lilk tepe dib 103225 te bitiyor,...
100225 ise zamanın rakamı bir kaç haftadır kullandığımız bir rakam,
en son long trende çıktık ve geçen sayın horoz buradan 108xxx long gittiğini söyledi,
eğer bu rakamı daha yukarı bağlayabilse idik bu düşüş daha sınırlı olurdu,
hatırlatırsam,
98775, 100225 olmuştu,....ama daha yukarıya 109025 tepesi dahil bunu çekemedik...100225 te öylece 9 haftadır devam ediyor, demekki biz bunu 9 hafta önce yazmaya başlamışızdır,..
bağlayamayınca bu rakam gelecek haftaya sözün gelimi rakamlar 95650 ve altını görse dahi 110225 olarak geçecek,
gold 1478.x gibi düşün,...bir türlü gidemedik ya gold 1478.x se o nedenle,..
gidemeyiş nedenimizde balackrockefellerler,..sp de saçmaladılar,..görece yüksek usd ile yükselen abd yi kurguladılar,..verileri iyileştirdiler,...ha bire yukarıyı zorladılar, şimdi yemiyor,..yemeyince dönüp dönüp goldu aşağı basıyorlarki bir güvensizlik anında global kaçış gold yerine usd ye olsun yani kendi paralarına,...
şimdi bu düşüşün manası ve benim volatilite öngörmem bu nedenle, bizim stock ana stocku takip etti düşerek,..oradan kıllandım, bundan önece ne idi,...
görece yüksek sp ve eşliğinde görece yuüksek usd ve dxy ikilisi gelişmekte olanları aşağıya basıyordu ve o nedenle biz sp düşüşlerinden hoşlanır olmuştuk,...yada usd siz sp çıkışlarından,..son olanı gibi,
ama şimdi o düşütü buda düştü,...ve 5 lik tepe dipte ki simulasyona inat 103225 in altına yaptı bu düşüşü,
dolaysı ile kıllanıyoruz,
birde borunun içindeysek gövdeden yarıp çıkamayız,
fizik açık olan iki uçtan birinden çıkışı öngörür, 113975 veya 95650,
bunu bir tek zamn bozabilir,...o da önümüzdeki hafta gelmeden açığa çıkmaz belli olmaz,..
o nedenle,
yukarılarda yeterince anlattık bu konuyu,..
105850 için bu hafta tam çizgi üstündeyiz dedik,
şimdi palabey baktı,
önce 113975 e baktı 109025 e kadar götürebilidi, oysa lup formülümüz hazırdı,
şimdi döndü 95650 ye bakıyor gavat,
bende yazıyorum, ama volatliyeyi ve 103225 altı kalıcılığı gözetiyorum,
103225 üstü kalıcılık ise 5 lik tepe dibi yeniden çalıştırır,..
ve bugünkü düşeşe benim gibi fırsat alışı yapanlar kar yapabilir,...
Yer imleri