garanti bankası,
uzunca süredir 9.26 alt/üst,...
sayın szulla yazdığımızı hatırlıyorum,
işte o zamndan beri bakıyorum,
vob fiyatlar
9.26 altında kötü oluyor, üstünde iyi veya tutunabiliyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
totalde 13 hafta ise macro manada bir yön değişikliği öngörmüyorum,
şu demek 117150 TL ye doru hali hazır atak şansı var,...
bunun 2 haftasını yazdım,
3 haftaya 104100 koydum,
4.hafta ve takip eden haftalar çok önmemşi olacak,
sıfırlama gelene kadar,...
özet:
bilindiği üzere 26 aralıkta bir önceki zaman son bulmuştu ve yeni zamn yani bu içinde bulunduğumuz period 29 aralıkta başlamı ve 20 hafta sürecekti,
kalanımız 13 hafta,...
macro indiğe vurgu yapmıştık,..malum,
zamnda bunu doğruluyor,...
ters gidende ise sp de low yükselmesi ancak nerde ise 1972.x hedefli 6 hafta realize oldu,
işte 2079.x üstünde buradan çıkmaya çalışıyor,
yükselse dahi low lar yükseleceği için yine satış yiyecek,
dolasyı ile bizler sp de al-sat yapmadığımız için sp yükselmelerini takipe gereksiz bulurken ( kur üzerindeki etkileri hariç),
sp düşüşlerini ise takibe gerekli görüyorum,..
üstad ne yaln söölim ..bende garantiye bakıyordum.....halkbank a oynadılar garantiye bastılar .. garantiyi aldılar ... garanti çok tutarsız hareketler yaptı ..
deucthe bank garantiyi en çok tercih edilenler listesinden çıkarttı iş c yi ekledi ...
dümeni garantiye kuruyor olmasınlar ???????????
ben 109,500 den düşen overi toparlar diyorum ama hayırlısı ..zaan içinde salı 15 :00 barı veya aynı saat te 108,150 fibo dan
kısmet
geçmiş olsun ,iyi akşamlar
cok teşekkürler emeklerinize sağlık iyi hafta sonları sayın indragandi.
günaydınlar
cuma yazdığımız limitler devam ediyorr ve henüz ne 107150 günlüğe, nede 105900 saatliğe bir ihlal olmadı,...
arada geziniyor,....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri