BAKIN MESLA SHORTU KONTROL EDEN 95800 NE OLDU, ARAZİ,
96150 İSE GERÇEK, ŞİMDİ 96150 DENGE HALİ AYNI ZAMNDA YATAY PY BU GÜNDE KENDİNİ KORUDU,
KALDIKİ,
95025 İÇUN DÜN VERDİĞİM BU GÜN TEKRAR ETTİĞİM RAKAMLARA DİKKAT EDİLSE 95400 DE VAR ORADA,
BAKIN MESLA SHORTU KONTROL EDEN 95800 NE OLDU, ARAZİ,
96150 İSE GERÇEK, ŞİMDİ 96150 DENGE HALİ AYNI ZAMNDA YATAY PY BU GÜNDE KENDİNİ KORUDU,
KALDIKİ,
95025 İÇUN DÜN VERDİĞİM BU GÜN TEKRAR ETTİĞİM RAKAMLARA DİKKAT EDİLSE 95400 DE VAR ORADA,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Shortculara pala supriz yaptı.... Herkesi stop edip parayı tek basına götürecek herhalde ,,,, bence şimdi de longculara malı kilitlemeli
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
şimdi dün unutkanlık dan dem vurdum,
bazen bende unutabilirim,
dostlar yazdıklarımı ortaya koyup hatırlatacaklar,
konu şu:
Ben size
96150 yi,
xu030;
xu100,
x30yvade,
f_xu0301014s0
da toplu verdim,
burada üstünde 2 aylık faiz riskini barındıran f_xu0301014s0
sayın deniz takp ediyorsan sen hatırlarsın bunu;
yazıyim,
98100 eskisi, 96850 günceli, şimdiki
Ve bu hesap 117xxx,121xxx,
boalarına göredir,
benim mücadele alanım topyekün olmak zorunda,
yoksa soyulurum,
cüzdan burada saklı
Hep shortum ve hep önce 107150 yi kollarım,
bu diğer boa rakamların (sayfa 2163) hepsini ise flu görürüm hep,
bu cüzdanda aşırı risk almamı önler,..
yakın vade olmuş yaşanmış bitmiş lerin enkaz halinde geçmişe dönük resmi,
güncel vadede ise önden 1 hafta, sondan bir hafta sorun var,
xu030 teorik fialan falan bunları kusrat nedeni ile sevmiyorum,...
Bugün - kapatırsa bana supriz olmaz.....
Şu an 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 konuk)
Yer imleri