...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Günaydın herkese,
Palanin veriş sekli ve açık pozisyon sayısındaki artış pek hayra alamet değil...... Görünen 95000 altı kapanışlarda hedef 93800 ve sonrasında 91850 cok hızlı sekilde görülecek gibi.....
Herkese bol kazançlı günler...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir... Sadece viop üzerine geyik muhabbetidir....
son olarak ne vardı,
sp deyilmi,...
kırmızı indicator hikayesdi,
rakamlar cumaya kadar dizili,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlik bant,
zaman analizi ve hafta sayımı,
1994.x merkezden flu bakışla sp trend kırılımı,..kırmızı indicator,...
şu sıra;
ben saatlik bantı 102575 e gelmesini beklerken
alıyorum satıyorum,
bol şans bakalım,
97750 bu manada zorlama çıkıştır,
ve yine analiz de dediğim üzere
93800 e kadar veya yaklaşan düşüşler zorlama düşüştür,
once bu bant 102575 e gelecek bitecek,
sonar bakarız, 86750 mi, 107150 mi,
rakamlar şimdiden hazır,
86750 günler önceden yazdık nasıl olacağınıda yazdık,
107150 ise macro olarak hazır, bunun o-paradan başka kalemi yok, ekonomi boktan durumda çünkü, gelirse idare edecekler,
9.9.2014 yazmışım ki, 86750 yi, 2 aydır işliyoruz,
burada bakın 96150 bu yazı esanasında yoktu annadınıznı,
bir iki gündür ise fiyatlarca işleniyor malum,
bir önceki analizlerde ise saatlik ten başlayıp haftalık zaman analizine ve sp ye kadar önümüzü yorumlamışım tekrradan
yani şu,
hem analizi yap,
hem dön alıntı ara,
bu beni yoruyor,
şimdi olduğu üzere,
onun içun benim yazdıklarım hakkında düşüncesi olan varsa yazsın tartışalım veya mevcudu besleyelim,
bakın mesela ,
saatlik te;
taban
12:00 da 96575;
13:00 da 95725;
14:00 da 95400; şimdi buralarda bir süredir işliyor rakam var çünkü,..
15:00 da 95025 olacak,
annadınıznı,
ölese fiyatlar long içun hep bu 95025 üstünde kalabilmeli,
bugün için tabi,..
yoksa benim saatlikteki bant analizi devreye girer,
96150-93800 zorlama düşüş işi, bant yönü değişene kadar dedik, daha var,
ölese 96150 üstü ne zorlama şıkış,
bant değişene kadar durum ne trade,
tutan poz tutabilirmi shortlar örneğin elbette tutabilir,
zira ilk 3 hafta ne yatay baskı, kısmen düşüş,...
ama bu meyanda mesela dün 97750 gördüğünde dayanabilecek,
ben mesela oraya long geldim, 96925 ten dün short gittim,
bu gün bu shorta profit aldım,
şu tusiad zengın olmus ama adam olamamıs
daha cumbabayı her cumle sonunda alkıslamayı bıle öğrenememıs
alışık değil, o bakımdan
ama bırbırlerıne ıyı cakıyorlar.. dur bakalım sonunda arbede cıkacakmı
Gandi üstadım 9 haftalık bölümü 3+6 şeklinde bölmüştünüz. 3 haftanın 1ci haftası yarın bitiyor. 2 hafta kaldı. Bu 2 hafta içinde yeniden bir yukarı yapıp ekim başı gibi de bir alçalan tepe oluşturduktan sonra kalan 6 hafta da 86750 yolculuğu bende daha ağır basıyor. Hatta kasım ortasına kadar 6 haftalık bölüm 86750e yetmezse , diğer 6 haftalık aralık sonuna kadar sürecek overlup da var.
Şu an 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 konuk)
Yer imleri