ben tekrar söylüyorum tr bu iktidarla ve bakış tarzı ile suriyeye ve ırağa giremez,...
girsede göstermelikten öte gitmez, son kara harekatı büyükanıt zamanında karakışın ortasında yapıldı,
dönemin başbakanı erdoğan meclis tezkere aldığı halde askerin tüm sıkıştırmasına ragmen ben abd ye gidip görüşmeden buna izin veremem dedi,
sonuçta ertelemeli harekat kara kışın ortasına denk getirildi ve bu harekat dahi uzak doğu gezisinden dönmekte olan ve bu gezisinde tr ye de uğrayacak olan dönemin başkan yardımcısı ve esas oğlan/petrolcü dick chaneyin uçağında iken verdiği talimatı ile 15 gün sureli iken 1 haftda bitirildi,
kış şartları bahane edilmişti,
bu fiyasko idi,
şimdi o cephe son cephe idi artık o da yok ankarada karargah kaldı bir tek,
işte trnin öncelik cephe tesis etmesi gerekli bu abd ye giderek abd ziyaretleri ile sağlanamaz,
abd bu mevcut tutum ve haliyle sana ve halkına adeta düşman garezi var sanki bunu artık Kabul etmen gerekli,
digger konu ise yine söylüyorum işid tezgahı kaldırılacak ama bu tezgahın kalkışı abd patentli tescilli israil kuklası kürtlere (burada buna hayır diyen yıllardır barış içinde beraberce yaşadığımızdeğerli insanlarımızı asla kastedmiyorum) nasiplendirilecek, bu bölgede ve coğrafyada bir şekilde bunun oluşumu isteniyor,
ilerde bunun türevinide bu bölge on senelerle görecek,...
bu türev muhtemelen israil olacak,
şu bir gerçek yalnız, bu bölgede iki dengenin yok oluşu biri halinnen saddam diğeri ise esad(henüz direniyor) terörün ve tehlikenin kapımıza dayanmasını sağladı,
o dönemde tr hükümetlerinin biz ırağın bütünlüğünden yanayız demeçleri işe yaramadı, bu iktidar döneminde bu dahi terkedilerek tersine bu defa suriyeye adeta düşman olundu,
bu şimdi bir ülkenin kendisine düşman olmasıyla aynı şey, yada tabiri ile kendi ayağına sıkması ile eş değer,
er geç gelip seni vuracak bu, senin sınırlarını oynatacak, ukrayna gibi günde 36 insanını kaybedeceksin analar ağlamasın dediğin halde yedi ceddini ise şimdiden ağlattığın bir gerçek,
işte dönüp dolaşıp yine tr yi sıkıştıracak, aynen saddam sonrası ırakta oluşan otarite boşluğunun sıkıştırması gibi, suriyedki boşlukta yine tr yi sıkıştıracak,..
demirtaşa gelince bu işten barzan dan once pay istediği açık,...talepkar durumda oluşu bunu göstermekte, ihaleye en az bir katılım yada sonucundan pay istemekte,
ahmet türke gelince bu adamlara gore bütün dünya kürt, meydan boşken fren tutmuyorlar halinnen, bunlara faşist diyecem artık o dereceye geldiler,...
iktidara gelince bu bölgenin obamanın çiftliği olmadığını artık anlamalılar,...
tr ninde bir kamuoyu olduğunu bilmeliler,...yine bunlar içinde keza tr bir çiftlik değil,...
rehinelerimize gelince allah kendilerine ve değerli ailelerine sabırlar versin inşallah bir an once bir şekilde serbest bırakılırlar ve sağ salim kurtulurlar,...
bütün temennim budur,...
Yer imleri