long devam
9610xx stop kısa vadeli
981xx rallişyne
abc range ile 3.3.2 bitti bana göre
long devam
9610xx stop kısa vadeli
981xx rallişyne
abc range ile 3.3.2 bitti bana göre
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
biz abc dedik bakalım buna de ekleyecekmi
d yükseliş
e düşüş ve 3.3.2 bitiş
veya 981xx üstü ralli
veya 961xx altı şelale
iyi tatiller
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Evet
pazartesiye
macörde 97600,
minörde 96675 mall ında kaldık,...
97600 geçemeyen, yada bu rakam alt/üst rakam,
veya pt açılışta
96675 malını patlatıpta saatlikte
96150-450 arasını9 göçerten bir hareket,
buradayız,
iyi haftalar cümleten
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Yav arkadaş ne olmuş anlamadım yazdığım emirler mi yanlış sistem mi yanlış aracı kurumu aradım inceliyoz dedidler. Benim pozisyonların hepsni 96.500 den kısa yapıp kapatmış sonra 97.000 den ful mallanmışım.Short. inceleyeceğiz dediler. Ya arkadaş kendi kendime seviniyordum don gomlek pozisyona girmiyorum diye.Simdi hem don gomlek hemde koca hafta sonu, gecmez artık.Simdi bundan sonra da yata olmaz onlarda sıkıldı. Bakalım ?!!!.![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Mtx te,
kontrat sayınız mini tickette otamatik çıkıyor,
siz eğer poz kaparsanız, hepsini kapayıveriyor,..
Görüştüm bakacaklar dönecekler,...
Bu bazen problem yaşatabilir,...
Dikkat etmeliyiz,...
Sonuçta buda masada kaybetmek oluyor bir manada,..
emegi gecenler tşk hayırlı hafta sonları dilerim
Ustadım bende bir sey anlamadım. Sabah 97.XXX maliyetli long yapmıstım seans içinde de azmıstım benı bunalttı ve benımde 15.30 dan sonra isim cıktı bari dedim ozaman bakamayacagım yazayım asagıya 95.500 e short gıderse ordan short olurum long emirlerın ıkı katını yazdım kı orya kadar gelırse elımde shortta olsun dıye, sonra olurkı seans sonuna dogru yukarı cekerlerse 97.000 'den de kapansın dıye yıne yazdı short ama pozısyon kadar. Agam benım pozısyonları 96.500 den kapamıs 97.000 den de don gomlek short yapmıs (2 katı pozısyon). Yav ne guzel basladım dıye kendıme soylenıyordum. Kapanan pozısyonlarla gitti aldıgım karın 1/3 simdi de kaldık don gomlek malda bakalım ne olacak.
ilk aklıma ben mi yanlıs yazdım diye dusundum yazdım ama baktım yok oyle bırsey.Bakacagız dedıler.Bende bakacagım artık. Gel pazartesi hiç yoktan stres, halbuki 97 den acılnaları kapatıp belkı 1/4 oranında short olurdum.Buyuk ıhtımalle de flattım.almıstım bu hafta yeter. yukarı donecegı ve asagıya gelecegı zamanları bekleyecektık. Gel gor su koy seytanın yaptıgına
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri