Geçmiş olsun bana
Geçmiş olsun bana
gunaydın hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar ve bereketli kazançlar dilerim
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dün kapanış itibarı ile ağustos vade aps miktarını yazabilecek varmı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günlük direnç bu gün 100475 e düşmüş görünüyor,
4 gündür yazdığımız üzere 100575 te idi,
![]()
hocam seans kapandı agustos aps 68356
80000 kontrat üstünde kapattı biliyorum,
şu anda 68356 aps,
-1348 ise apsd var,
- apsd karşılamıyor durumu,
9000, 10000 kontrat yuvarlak bakiye kalıyor buhar olarak APSD de,..
Yeni kabine belli oldu. Hayırlı olsun. Beklenmedik bir şey yok. Aziz Yıldırım ile yeni cumhurbaskanı birbirlerinin tıpkısının aynısı. Aziz yıldırım'da icap ettiğinde (kendine göre) müdahale edebileceği birini getirdi, sayın CB'da oyle. Her ikisin de kafasına koydugunu yapma durumu var. Belkı de bu yuzden cok anlasamıyorlar. Zıra aynı kutuplar bırbırının ıter. Ikısın de de karsı kutupluk bır drum olusmuyor ve gram etkı cekme olayı olmuyor. Ha bu durum ne oluyor, gıderek karsı tarfta olanların antıpantısını artırıyor. Kucaklama olmuyor ozunde...
sayın indragandi 81829 dünkü agustos vade kalanaps.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri