Günaydın
İllahebet 90,050 de kalacak değil..
illa dediğimiz yerlere iner de çıkarda.
o zaman halay çekecek halimiz yok..
Burda önemli olan
Pivot değer 90,050 yi iyi analiz edebilmiş olmak.
Ve buna göre strateji ve pozisyon almak.
mesela
89,800 altında longta kalınmamalı.
90,275 üstünde de shortta kalınmamalı diye düşünüyorum.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şu vade sonlarını hiç sevmiyorum çok yatay oluyor bakalım ne yapacak bugün yarında tatil
yalnız bu doların çıkışı pek hayra alamet değil...eller reverse için tetikte bekliyorum...
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
longa devam şimdilik bir problem yok bende
short bakalım 89975 den
dolar 2.14ü geçerse buralar fena karışır...bence..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri