Flekski buba,
Endeksin kaç kapanacağını, bir gün önceden bulan sistem formülünü buldun mu? Bu konuda bilimsel çalışmaların ne durumda?![]()
Flekski buba,
Endeksin kaç kapanacağını, bir gün önceden bulan sistem formülünü buldun mu? Bu konuda bilimsel çalışmaların ne durumda?![]()
En az 3 HİSSE...
flexy çok teşekkür ederim
arkadaşlar aynı sistemi denemek için matrikste ve metastockda puan bazlı denedim ama sonuçlar çok farklı çıkıyor. bu neden kaynaklanıyor ? işlemleri kapanışları barları tek tek kontrol ettim sinyaller hep aynı değerlerden verilmiş ama matriks sonucu böyle çıkıyor
![]()
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.Matrikste yaptığınız test komisyonlar dahil edilmiş sonuçları gösteriyor.Metastock'ta ise komisyonsuz sonuçlar var.Hevesinizi kırmak istemem ama komisyonların üzerine en azından işlem başı 25 puanda kayma ekleyerek gerçek piyasa koşullarını yakalayabilirsiniz.
Pardon flexy dediğinizi yaptıktan sonra durum böyle oldu formülde yanlışlık yapmışım yeni test yazarken
Yani dediğiniz ayarlar sonrasında 26775 puandan 21275 puana geriledi test sonucu ama matriks le karşılaştırması aşağıda.
Hangisine güvenmeliyiz
![]()
Uyguladığım sistemim aşağıdaki. Sistemime başka bir ekleme yapmak için ekleyeceğim formülü metastockda geçmişe dönük test edip sonuca göre sisteme eklemek isterken iki program arasındaki olay kafamı karıştırdı. sistemi tümden metastockta çalıştırmayı başaramadım. başarabilseydim güzel olurdu.
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri