ve yine gazeteci mustafa Balbay tahiliye edildi,..
her ikisinede geçmiş olsun diyorum,...
tasfiye süreci somutlaştı,...tahliye edilenelerin sus pus olmaları bundan sonraki süreçte elbette tr içun haksızlık olur,...
hükümet kanadından gelen açıklamalara baktığımda ise,..yine bir demokrasi resmi çiziliyor, daha önceki resimleri çok iyi biliyoruz,..
biz şimdi burada bu tahliyeler ve öyle anlaşılıyorki tahliye edilecekler elbette demokrasimiz ve ülkemiz adına şahsi düşüncem olarak çok sevindirici ama,...burada şu aşmada bununla ilgili deyiliz,..
daha önceden bir yazımda kim kimin önüne atıldı diye bir yazı yazmış idim,...
bununla ilgiliyiz,..
şimdi bu tahliyeler, elbette bundan önceki önüne (birinin- diğerinin önüne) atılanlarını oluşturuyor,..
gezi parkı ve 17 aralık sonrası gelişmeler ise şu anki önüne(birinin -diğerinin önüne) atılmaları,..
dolaysı ile bu tahliyeler şimdiki birbirinin önüne atılmanın (yani kim kimi yiyecek mevzusunun, hükümet-cemeat didişmesinden kaynaklı) dayanak noktasını, kilometre taşını oluşturacak sanıyorum,...
buunla ilgiliyim,..
işte bu noktada pt hareket bu konuya yükselişle olumlu destek verirse daha geniş bir mana ve anlam bulabileceğiz gelişmelerde,..
vermez ise yine bulacağız,..
bulacağımız kesin,.....![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
raf ömrü,....
bakalım kimin dolacak,..
bunu belli eden elbette para olacak,...
parayı takip ettiğimizde,
raf ömrü dolanı bulacağız,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dolaysı ile pt bunun için somut bir başlangıç,...
bu geldiğimiz nokta,
müzikte transpoze,
elektrik ve fizikte transformasyon,
sosyolojide toplum mühendisliği demek,..
inglizceden Türkçeye ise aktarım,
aktarılıyoruz,...
dolayısı ile,
iş paraya kaldı,..
aktarımın yönü paradan çıkacak,
para bunu satacakmı alacakmı,..
mlum perşembeye kadar 78300 ü zorladık,..pt benim macro geri sayım 78300 de bitiyordu, cuma ise 78300 den diyelim realize ettik,...ve asgari şart 76225 üstünde kapadık,
arkasından bu somut gelişmeler yaşandı peşi sıra,...
pazartesi artık önemli olacak,....
sonuç;
78300 n o k t a s ı n d a,.......
aktarımdan devam ediyoruz,....
yazımı ise aramaya devam ediyom,...
BAŞÇALAN @BASCALAN 7 dk. AKP'nin Sayıştay Raporları Korkusu: https://www.youtube.com/watch?v=NOIpKiZ4k7M … #ŞuAndaEnÇok AKP'nin Skandal Sayıştayı Yok Etme Kaydı
![]()
Üstat usd tl yukarı devam eder endeks 60 altına kayarak yeni dib oluşturabilir.58 59 aralığı tepki yerleri olabilir diye düşünüyorum.
dediğiniz gibi pazartesi önemli olacak.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri