safha 2 t line
75625
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Longun SL i 77175de. Dün pas geçmiştim bugun geçmem. Shortcular 73875den başlayan harekette hala rahatlar. 78300 üzeri kapanışlar onları da tedirgin eder.
78300 üzerinde 78850 - 79650 - 80650 ve üstadın meşhur 81300 civarı var.
Dünkü faiz düşüşünün nedeni ise bir önceki gün ihalelerden dolayı yükseliş olmuştu dün onun düzeltmesi oldu.
üstat endeks 64 üzerine atarsa 78300 olabilir diye düşünüyorum
bir diğer ihtimalde 5 likte çoklu tepe çizerek yönü kaybettirmek,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
endeks 64 üzerinde vadelide artı bin puan daha beklerim beklerim
dün biraz kapanarak shortta min poza inmem ii olmuş valla,...
yerine koydum 525 den, diğer içun 78300 e yakın olacam veya bu olmassa eldekiler devam edecek,...
maliyetler,
77350 dünden ve 77525 te benim,...(bu gün)
garan 632 üzerine atarsa 50 ho 6.42 fiyatına yönelecektir.
deluğanlular kontrata boğdu yine her yeri,..
keh, keh,...
deluğanluları adam edeceğiz elbet döve döve,..
usta bu puştolar ecb yi bekleyecekler galiba.Böyle olursada öğleden sonraya kalırız. Ben hala sizin realizenizi bekliyorum.Ayrıca jelibon ustanın papatyası vardı. Oda bugüne denk geliyor. Yani double olacak gibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri