usdtry graşmış...vob da sistemler alda..pupular doymamış... hobarey.. açılış pis olabilir..iki yöne de..amma kedü ihtimali daha yüksek..umudumuz.... in any case: tabela eksiiyi ahuşamlar yiğitler ve yiğideler
usdtry graşmış...vob da sistemler alda..pupular doymamış... hobarey.. açılış pis olabilir..iki yöne de..amma kedü ihtimali daha yüksek..umudumuz.... in any case: tabela eksiiyi ahuşamlar yiğitler ve yiğideler
BANGA mühim
astatinşortları gapar.. tek vuruş +6300 pian..bereket versin...velakin dün kar 9000 puanın üzerindeydi... gısmet..yaw hepsi bi kenara..bu gayahan inanılmaz bişi arkadaş..
kednerdesin
BANGA mühim
günlük pivpt 93950..dün orta bollingerin altına sarkıp ordan hülülü toparlaması ve bugünd e devam etmesi vesilesiyle tırstım şorttan.. az bi dinlenek..
![]()
BANGA mühim
kedü gelmedi yaw, şimdiye disko disko yazmıştır diyodum
Yanlış hesaplamadıysam , adam geldiği yerden fullesek + 30% falandı pörtföysenin çekirge analizi aklıma geldi.Ula dedim şimdi 40 küsürüncü olmasın bu..
wowww kara senaryo ekmek yedirmiş..
benden paso![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
siyah beyaz seanslar mı geliyor![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
kedü burda olsa tikkat et 5 dklılarda feci nunular var dirdik..gorkuturduk
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri