17:00'den sonra alımlar kuvvetlenir mi?
En az 3 HİSSE...
Astatin Nickli Üyeden Alıntı yok hacıonu demedim..istanbulda merkezi yerlerde üretim yapan ilaç fabrikaları varmış bir kaç tane..onu dediydim oy oy oy, çok daha tehlikeli
Astatin Nickli Üyeden Alıntı yok hacıonu demedim..istanbulda merkezi yerlerde üretim yapan ilaç fabrikaları varmış bir kaç tane..onu dediydim İstanbul'da merkezi bir yerde oturmuyorsundur herhalde? ataşehir merkezi miydi?
excali Nickli Üyeden Alıntı Estetük, Fleksi, CEP Tableti mi kullanıyor? yok Galaxy S3 Mini almıştı.. bakma öyle benim için brak adam telefonunu sindirsin filan dediğine..o da bizden..o da simartfoncu...
BANGA mühim
excali Nickli Üyeden Alıntı İstanbul'da merkezi bir yerde oturmuyorsundur herhalde? ataşehir merkezi miydi? o ayrı da..ilaç fabrikası bumlarsa merkez çevre farketmez.. her yer dehşet her yer zehir
Astatin Nickli Üyeden Alıntı yok Galaxy S3 Mini almıştı.. bakma öyle benim için brak adam telefonunu sindirsin filan dediğine..o da bizden..o da simartfoncu... yalan mı flex..hadi yalan de..bulurum o mesajını baaahhh
Astatin Nickli Üyeden Alıntı o ayrı da..ilaç fabrikası bumlarsa merkez çevre farketmez.. her yer dehşet her yer zehir Niçin?
excali Nickli Üyeden Alıntı Estetük, Fleksi, CEP Tableti mi kullanıyor? Astatin Nickli Üyeden Alıntı yok Galaxy S3 Mini almıştı.. bakma öyle benim için brak adam telefonunu sindirsin filan dediğine..o da bizden..o da simartfoncu... Astatin Nickli Üyeden Alıntı yalan mı flex..hadi yalan de..bulurum o mesajını baaahhh Yok abi o ben değildim, smartfon aldıydım ama s3 mini değildi.Zaten değiştirdim onu.Tablete devam bize her yer dablet , her yer candy crushh
flexy Nickli Üyeden Alıntı Yok abi o ben değildim, smartfon aldıydım ama s3 mini değildi.Zaten değiştirdim onu.Tablete devam bize her yer dablet , her yer candy crushh Kılıfı nasıl?
flexy Nickli Üyeden Alıntı Yok abi o ben değildim, smartfon aldıydım ama s3 mini değildi.Zaten değiştirdim onu.Tablete devam bize her yer dablet , her yer candy crushh excali Nickli Üyeden Alıntı Kılıfı nasıl? ex, telefona kılıfı lüzümsuz görüyon ama her mesaj akılıf buluyon bakıyorum
excali Nickli Üyeden Alıntı Kılıfı nasıl? Direk timsah derisi falan değil
excali Nickli Üyeden Alıntı Niçin? şaşırdım..farklı bir soru/yorum bekliyordum.. misal "hacı, neden ilaç fabrikası patlıyor? onun yerine ciklet patlasa daha iyi değil mi...sonuçta ikisi de patlama, hem daha ucuz hem daha zararsız"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri