Sn Jelibon 8 ekimde dipleyecek diyorsunuz, bu durumda 1700 üstüne çıktıktan sonra 8 ekime kadar düşecek diye yorumluyorum. Doğru mu?
Sn Jelibon 8 ekimde dipleyecek diyorsunuz, bu durumda 1700 üstüne çıktıktan sonra 8 ekime kadar düşecek diye yorumluyorum. Doğru mu?
hocam malum haftaya fed toplantısı var, o zaman toplantıya kadar yogi toplantıdan sonra da 8 ekime kadar boğa biçilebilir diye düşünüyorum
c31 için ay dönümleri altın için olsa da belki dikkat belki, 19 eylül 2013 dolunay -+72 saatler 16 eylül-24 eylül arası c31 in tepe adayı olabilir. Ardından 8 ekime düşeriz c32 olur ve 33 başlar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bence dediğiniz gibi olmayacak çünkü saydığınız e öyle bir e olduki uzattıkça uzattı
önce a çıktık b düştük
sonra c nin 1 bitti 2 bitti şimdide 3 ün 1 i içindeyiz diyorsunuz
bence sayımınız yanlış
maşallah öyle bir e olduki abcd nin kat be katı nerdeyse süre olarakta çok fark attı
bence 4.a bitti ve b de bitmek üzere
ardından sert bir c ve onun ardındanda son ralli gelecek
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sarı 3 için makul rakam seviyesi 1295,90 duruyor.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri