evet abi öyle bir yerde kaldıki altı tophane üstü şişhane.
1620-1630 aralığına kadar gelip 1669 a çıkacak yazmıştım.hareket devam ediyor.1669 un üzerindeki iki günlük kapanış yukarıda 1730 u zorlar.
yok burayı geçemez isek aşağıda 1450 ye kadar deruuuuuun bir düşüş bizi bekliyor olacak.
Yılın 3. cü bradleysi (bu sene az) (bu sene aslında çok ama önemsiz o yüzden 4 ünü almışlar önemli, çok olmasından sebep çok dönüşlü ağır bir marketle karşı karşıyayız, sonuçta 2013 mart ralisinin son aşamaları geldikçe yukarı devam ediyor ama ağırlaşıyor) 8 ekim 2013.
◦January 29, 2013
◦June 22, 2013
◦October 8, 2013
◦November 3, 2013
◦January 1, 2014
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sp kısa vadeli indikler alda, orta vadeli indiğim 15 ağustostan satta,
Nasdaq kısa vadeli indikler alda, orta vadeli indiğim 4.9 da sattan flate çıkmış durumda. Özellikle nasdaqda uyumlu allar gözükmekte.
Nasdaq %0.4 artış orta vadede ala geçer. Sat için %1.4 satış gerekir.
Sp %1.8 artışla flate, 2.4 artışla ala geçer orta vadede.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hui momentum indik dün sata çıktı.
jel.
Graflarda değişiklik yok, bir göz atın yeniden, iki ihtimalin ağa babasında vix 0 noktasında almı almamı ikilieminde, açık söyleyim bu işi bilenlerin kısa vadeli indikleri alda ama orta vade indikleri az farkla satta, kısa vadeli indikler bugün al yarın sat bilinen durumlar, tam kumara düşmüşüz.
Son graf 15 dak kötü bir takoz hafif trendi geçmiş durumda olsa da son grafta d noktasını uzatıp aşağıya e başlayabilir.
Burada ya 3 yukarı başlayacak ya e aşağı başlayacak.
Hangisimi? Ne bileyim ben, bilsem yazardım.
Yarın görürük.
Başarılar.
jelibon.
üstad bugünkü tarımdışını nasıl bekliyorsunuz
iyi gelirse bizim buralar göçer gibi
tahminlerde iyi geleceği yönünde gibi
180.000 beklenti var.geçen ay 162.000 gelip iyi yukarı yapmışlardı bizi
bu sefer beklentiyi yukarı çektikleri halde yinede iyi bekleniyor
siz ne diyorsunuz
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri