600 geçilmeden longlar rahat edemez
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ABD sağlam açacak
DAX düzeltme dedim gelmedi
ABD sağlam arti açacak
sabaha eksi GAP var ama nereden kapanirizki acep
yeni dip gelmedli idi 111550 altında
geldi o bölgeden uzamak lazım idi
işim vardi pasife de yazmadımdi
ABD açilişindaki artiya vermek içinmi aldilarrr
yoksa 111325 e dip mi dicez bir süre
tetikteyim vesselam
her an KISA lar ile vedalaşabilirim
gerçi çok olcek benim için ama
APS +2000 lerden -11xy de
bir ihtimal de çok ama çok sert bir aşaği dalga gelecek der
şimdilik ona oynamaya devam benden
yine sağ gösterip sol vuruyorlarbence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
pasifleri iptal etmesem 725 ort flat, 625 den de 1/2 long idim
şimdiye kadar iptal edilen pasifler hep üzdü beni
hadi o ihtimall
hadi çok sert aşaği dicem ama işim çok zor
16:18 de düzeltme :
gene üzcek gibin
yukari a/i e aşaği b/ii ise buradan da çok sert alirlar
925 in yanmasi hiç iyi olmadi benim için
gün sonu kapanişimiz çok ilginç olacak annaşildi
Başarılı bir VOB çuyum.
Bu hareket hiç hoş olmadı
sabahtan arti APS beni üzüyor demiştim KISA olarak
şimdi KISA şartlari daha iyi olgunlaşömaya başladi
eksi APS ve eksi bankacilik endeksi
bir de öncü senedim de eksiye geçse tam olcek
111600 altı kalışlarda imamı çağırak mı ne dersiniz?![]()
Başarılı bir VOB çuyum.
buralardan yada çok az yukaridan
1-2 saate en geç yurtdişina sağlam satiş gelmeli
yoksa bizde onnara uyup çikmak zorunda kalicez
oda beni üzecek
4 bini geçmiş eksi APS
inşaallah vermek için marj için almişlardir 112600 e
5 binden fazla poz kapandi oradan aşaği inişte
city çikacak diyorum ben kapanan long olcek diyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri