kurt Nickli Üyeden Alıntı
sen kendi adına konuş istersen çoğul değil. Senin yaptığın analizin ben ağababasını yaparım ama sende ki beyin yazdıklarımı dahi anlayamayacak kadar küçük birde bir o kadar yanlış anlayacak kadar ters çalışıyor.
Zaten para mevzu sizin gibi sanal alemde oynamıyoruz. Sonra çocuklar gibi analiz tutunca sevinip diğer pozizyonlarla alay etmiyoruz.
Ya sen yazdıklarınla ciddi komedyen olmaya aday olduğunu gösterdin.
Anlaşıldı bana ek mesai çıktı. Sorun değil senin gibiler le her gün uğraşıyorum.
Tamam hadi yazayım senin küçük beynine uyup bana kazancı ne olacak.
Yazılarımı bulup yapıştırmayı biliyorsun o zaman eski yazılara bakta ne yaptığımı gör.
Bari bir kazancım olsun. Senin kafan yazdıklarımı da anlamayacağı için net bir şey olsun. Senin yaşın kadar benim borsa geçmişim vardır.
Çocukla çocuk olunmaz derler ama senle çocuk olmaya varım. Sende yaz bende yazayım lakin seans içi yazamam her gün zor, ben direk analiz dediğin yöntemle sende aynı şekilde yaz bakalım.
Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter. UYAR MI SANA.
Bu arada gerçekten senin algında problem var. Bu zamana kadar borsayla uğraşan birinin te.a,tk.a,s.ç,ta.a v.s anlamaması mümkün müdür. Üstelik halen piyasada ise.
Ben geyik yapıyorum demedim ve bu işi bilirim hiç demedim bunu sen ve senin gibiler diyor bende onu anlatmaya çalışıyorum ama imkansız görünüyor.
ÇOK CESARETLİYİM.

Cesaretli çocuktan haber gelmemiş daha.

Traderk Nickli Üyeden Alıntı
Uymazmı
Haziran sonuna kadar 5 hafta var.Oyunun kurallarını koyalım.
İki ihtimal var ya belli sermaye üzerine yada puan hesabı yapacağız.
Ben 150,000 lik sanal vob başlıklı bölümde yazıyorum. orda yazmaya da devam edeceğim.Bullmarket de orda paylaşıyor.. ister yeni bir topik açalım. başka katılmak isteyen varsa buyursun.
O sayfada yazdıklarıma bir bakasan Stratejiyi önceden yazıyorum.Sadece
bazı günler takip ediyorum.(bir kırılma v.s varsa hemen ya da önceden yazıyorum.)sen den de o kadar net ve anlaşılır bir paylaşım bekliyorum.
Böylece bu işle uğraşanlar rahatça anlasınlar.
Bunun sonunda kim kimden özür diler bilmem ama, bana teşekkür edeceksin.Nedenini de şimdiden söyleyeyim.Bunun sayesinde kendini disipline edecek ve kendinde bu işten çok şey öğreneceksin, benimde öğreneceğim şeyler olacaktır..
Senden büyüğüm olarak tek ricam, şataşma ve hakaret içeren,aşağılayan tarzını bu süre içinde bir kenara bırakman..
Kim kazanırsa kazansın insanlık kazansın.
SAYIN KURT
BU KONU BU KADAR BASİT DEĞİL.
''Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter'' DİYEN SENSİN.
O ZAMAN SİZE DÜŞEN ,ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK OLACAKTIR.
ÖZÜR BU SAYFADA YETMEZ., SAYIN GHOMENİN SAYFASINDA DA PAYLAŞMAN GEREK.BU KONUANCAK BÖYLE TATLIYA BAĞLANIR.
SAYGILARIMLA..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri