1. Yazdıklarımı kendi üzerine almak isteyenlere diyeceğim bişey olamaz. ancak ben herhangi bir kimseye yönelik yazı yazmam.. Yazarsam da ismini kullanırım. Bu yazı gnome ye yöneliktir....
2.Ainesi iştir kişinin
( o zaman sana tavsiyem ufak ufak uzaman yönünde olacak) aynan bu.. Bizim kültürümüzde hakaret, kovma vb işler asaletle ilgilidir... Vali olamazsın demedim misali.....
3. İnsanların faydasına gelince.. 190 kişiden 19 kişi burada okuduklarından ötürü para kazanmışşsa yazsın görelim. faydayı varmıymış...
4. kahve içitiğini gezdiğini belirttiğin insanları benim yakalamam mümkün değil değil elbet... ancak bu tarz yazının şişmiş ego, aşırı bencilliğin ve kompleksli kişilik yapısını göstergeleri olduğu biline..
5. piyasada kazanmaya yönelik yazımı da yazayım
114.000 ten uzuna girin..
113.750 den kısaya girin..
yani 113.750 altında uzun yok 114.üstünde kısa yok..
(250 puan aralık kişi istediği gibi değiştirebilir. 500 - 1000 puan alabilirsiniz. size kalmış. ) burası sadece örnektir.
bu aralıktan 10 kez git gel yapsa 2500 puan kaybedersin.... bu aralıktan bir
tarafa yöneldiğinde ise 10- 20 bin puan hareket gelecektir... kişi 5 bin pualada yetinp kapanabilir kar görüp realize edebilir bu kişiye bağlı.... KARDA OTURMAYI İSTEYEBİLİR... VS... İLERİDE BU YAZIYI DEĞERLENDİRİRİZ.. yazdığım aralıktaki git gelleri sayacamm.
YUKARIDA YAZDIĞIM AL-SAT YAZISINI BURADAKİ TÜM OKUYUCULAR RAHATLIKLA YAZABİLİR.... o NEDENLE BEN YAZIYI YAZMANIN DEĞİL UYGULAMANIN ÖNEMLİ OLDUĞUU YAZMAYA ÇALIŞIYORUMMM....
6. Gnome nin Yazılarına katılıyorum
Ancak uygulanması için psikolojik hazırlık gerektirmekte olduğu için çok kişi uygulamakta yeterli cesareti bulamamaktadır..... tekrar edeyorum gnome nin yazılarını okuyup para kazanan kaç kişi çıkar 190 kişiden... aşağıda yazsınlar...
Not: Psikolojik hazırlık konusunda gnome nin de eksikleri olduğu izlenimi edindim. Ama bu benim izlenimim doğruluğu konusunda net yazı yazamam...
Hakaret, sinir, aşağılama vb yazılar hoş değildir...
tüm okuyuculara saygılarımı sunarım.....

)

Alıntı
Yer imleri