Başarılar, pazartesi görüşürüz.
Jelibon.
Başarılar, pazartesi görüşürüz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Daisy.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
BJK İNÖNÜ : Desibel rekoru kırdığınız günden beri kulağımda işitme kaybı var. Beşiktaş taraftarı kavga ettiği gün kalbim teklemeye başladı.
BJK İNÖNÜ : Beni yıkıyorlar. Üstelik karanlıktan korkarım ben, O 85 teki Gündoğdu var ya hani , o benim O da mı gidiyor şimdi ? Hay Allah.
BJK İNÖNÜ : O kadar maçı kaldırmak kolay değil, tansiyonum da var artık. Doktorlar heyecan verici şeyleri yasakladı.
BJK İNÖNÜ : Kolonlarım çatladı, koltuklar eskidi, boyalar dökülmeye başladı. Ben galiba ufaktan yaşlandım ey yoldaşlar Ben ufaktan gidiyim.
BJK İNÖNÜ : Eskisi kadar sağlam olmayınca insanlar da eskisi kadar güvenemiyor bana. Ben siz üşürken oturduğunuz yerde sizi ısıtamıyorum da.
BJK İNÖNÜ : Dedik ya yaşlandık diye evlat… İşte beni bu yüzden emekli etmek istiyorlar. Oysa biz mutluyduk değil mi böyle BEŞİKTAŞLILAR ?
BJK İNÖNÜ: Siz ıslansanız da yağmurla coşuyordunuz hatta besteniz bile vardı ya Siz ne kadar soğuk olsa da hava benimle ısınmıyor muydunuz ?
BJK İNÖNÜ : En güvende hissettiğiniz yer benim yanım değil miydi ? Artık böyle diyorlar, beni yıkıyorlar.
BJK İNÖNÜ : Sizin o son dakikalarda hep bir ağızdan söylediğiniz Gündoğdu var ya hani , o benim iyi geceler öpücüğümdü...
BJK İNÖNÜ : Hakkınızı helal edin be Beşiktaşlı Evlatlarım ! Ben artık yokum ama Siz Daima Var Olun...
BJK İNÖNÜ : He birde unutmadan Çocuklarım yeni stadın Üstü kapanmazsa üstünüzü sıkı giyipte gelin soğuk olur buralar benden sonra ....
BJK İNÖNÜ : Son olarak sakın yeni Stadyumda kavgalar etmeyin aranızda ! Unutmayın Beşiktaşlının Beşiktaşlıdan Başka Dostu Yoktur .Hoşçakalın...
http://www.voborsa.com/forum/attachm...1&d=1365672033
Sayın üstadım burdaki 5 bizim şu an devam ettiğimiz a bunun tabiiki 2 aşaması daha var..1. aşaması bitmek üzere.2.aşama tamam olunca a sonlanacak...''c''yi de anladık.ta; şu ''b'' var ya burda son grafiğine göre 50-60 puan fark var...bu grafı 11 nisanda atmışsın...hangisi güncel b olarak...teşekkürler
5 yıl emek verdim tanımadığım en az 3 kişiye dikkat en az 3 kişiye bu işi öğretim
Parayla pulla ogrenemezler idi.
Jelibon in Cevahir.
Kabak dolunay tepe yatay aşağı yeni ay dip
Elbette en dibe göre yükselen dip olacak
10 Mayıs 72 saatler dibi alım fırsatıdır altında
Bugün 9 Mayıs kapitülasyona dikkat.
Jel.
Pencere 15 ine kadar açık.
Jel.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri