Sayfa 3113/3619 İlkİlk ... 21132613301330633103311131123113311431153123316332133613 ... SonSon
43419 sonuçtan 37.345 ile 37.356 arası

Konu: Jelibonca...

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    U100 için 87500 geçemez dedik taa 7XXXX lerde yazdık bunu, ardından 85400 üstü kapayamaz 3 kere dedik, kapayamadı.

U100 ün zamanını bilmem ama sp önümüzdeki eğer 5 e geçtiyse önümüzdeki haftadan 3 haftaya kadar tepeleyecektir.

Ardından b düşüş gelecektir.

TR nin 86XXX tepesinden 75XXX dibinde .78 ila .100 arasında dönmesini ve yeni zirve yapmamasını bekliyorum, zirveye yaklaşabilir ama yenilemez, dönüş ardına 75XXX deki dibin altına gelecektir.

Dolar TL 10 yıl oldu grafını görmeyeli.

Jelibon.

Bingo bongo.

Burası Jelibonca.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

2. The Following 15 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

yani

78.6% 84400
    61.8% 82526

Jel.
    Biz uyarımızı yaptık, son mesaj sp içindi ama 61.8 delindi geçildi, TR uçtu alayı komada.

Jelibon.
    78 i severim.

Jelibon.

Severim 78 i değmeden olmaz, tu kakayız ama tanırız biz bunu.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

4. The Following 15 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Çizeriz tillahını imkb de neymiş?

Jelibon.
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    • Dosya tipi: png abc.png (72.5 KB (Kilobyte), 151 views)

6. The Following 16 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.068
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.204
    Toplam Teşekkür
    343 Yazısı Teşekkür aldı

110.20 kuvvetli direnç gibi saatliklerde uyumsuzluk artmaya başladı 100 olma ihtimaliyle değerlendirilmeye alınabilir..........
    doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!

8. The Following 8 Users Say Thank You to filozof For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.068
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.204
    Toplam Teşekkür
    343 Yazısı Teşekkür aldı

97 direnç gibi bu da burayı geçemezse (brentten biraz daha ateşli bi ihtimal önceki tepe olabilir) 84 ler gündeme gelebilir orta vade de....
    doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!

10. The Following 7 Users Say Thank You to filozof For This Useful Post:

Yer
    TURKEY
    Teşekkür Teşekkür 
    2.161
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.101
    Toplam Teşekkür
    201 Yazısı Teşekkür aldı

Altında kısa orta vadeler aldadır, momentum gelmedi bu allar ardına sebebi dün kontrat kapanışı olması olabilir, ana sayımı hala değiştirdiğim haliyle tutuyoruz 4 bitti şeklinde ama momentum bekliyoruz. Bu ay dönümü 27 marttan olduğu için ve dolunaydan artışlar bullish market karakteri olacağı için

dolunay dipmi tepemi? Çok kritiktir. Bakacaz bakalım yeni aya düşüşmü artışmı gelecek?

Jelibon.
    One çıkarılması egitici olur.
    B.R.

12. The Following 8 Users Say Thank You to ysfys For This Useful Post:

Yer
    TURKEY
    Teşekkür Teşekkür 
    2.161
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.101
    Toplam Teşekkür
    201 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı akhenaton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu graf ta iimiss
    B.R.

14. The Following 8 Users Say Thank You to ysfys For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Çünkü ben BEŞİKTAŞLIYIM---Özer ÖZÇETİN

Bir nefes daha aldım şu kahrolası dostum sigaramdan.Yüze gülüp arkadan vuranları düşünürken.Gördüğüm en güzel rüyam,yaşama dair ne varsa bulduğum ,kişiliğim,kimliğim,Kartal gözlerin derinliğinde yittiğim BEŞİKTAŞIM.İsyan ateşi söndü sanki ,yanlış gönüllerde seni arayanların yüzünden.Dünyayı toz pembe gören ama aslında göremeyenlerin yüzünden.
    Oysa senin için ne fermanlar yazmıştım,sen yüreğimde ateş,gözlerimde fer,bedenimde güç,ayağımda derman.Sevdim sevincini sevdim kederini.
    Oturup köşesinde,bir köşede,en kuytu köşede ağlayanlar gördüm.Mutlu şaşkın dargınlar vardı.1903 hayalini beyninde yeniden yaşayan.Yaşamışcasına o günleri hepsi birer Şeref Bey,Ahmet Fetgeri,Hüsnü Bey ,Fuat Balkan dı.Baba Hakkı gibi sert çakmak gözleri.Acaba fersah fersah satılan metremetre kattıklarımıydı bozuldukları.Oysa bir tarih yaratmışlardı,özene bezene,biriktire biriktire.Beşiktaşlı Kartaldır diye emanet etmişlerdi maziyi.Şimdi birileri 8-10 yıldır endüstriyel denilen melanete kurban ediyorlardı emanetleri.Binbir zahmetle kazandırdıklarını elegüne veriyorlardı,verdiler,vermişlerdi.Vereceklerde.
    Nasıl olsa kendileri bir damla ter akıtıp almamaıştı oraları ve ne acıydıki tüm bunlar olurken Beşiktaşlı olmalarıyla hep gurulandığımız arkadaşlarımız alkış tutuyor,kurullarda onaylıyor,dahada fazla satın diyordu.Ve yine ne acıdırki gerekirse herşey satılır diyorlardı.İsim bile ,salonlar,binalar bile.Ne kalacak acaba 10 yıl sonra elde avuçta.Hovardaca harcadıkları,borsaya açıp paraları toplayıp kaybettikleri babalarından kalmamıştı ya.Tuğlaları bile satsalar ne olacaktiki.Sadece kendi dönemleri şaaşalı olsun yeterdi onlar için.Onu bile beceremediler.Milyonlarca dolar borç 8 yılda sıfır Avrupa,bir şampiyonluk.bir kupa.Satıp savdıklarıyla ne borç ödediler,ne kupalar getirdiler üstüne borç eklediler.Buna evet diyenlerde Beşiktaşlı ne yazıkki.
    Tarihimden kalanları satmayın yeter.Mazimize acı düşürmeyin.Hani herşey güzel olacaktı.Toprak kil kokacaktı,çeşme ise sadece su.İçimizden kopardınız sevdamızı,sevincimize karanlık düşürdünüz.Ama biz kuru ekmeklede en görkemli sofrayı kurarız unutmayın.Küçük tepeciklerden bakarız maviliklere.Siyah Beyaz yorgun düşlerde yaşarız birbaşına.Dudaklarımızda derbeder bir beste ,çığlıksızda bekleriz zamanı.
    Üzülme sen ŞANLI TARİHİM,ŞEREFLİ MAZİM.Anılar gezinecek masumca söylenen her sözün ve başkaldırının ardında.Dile gelsede ayrılık ve özlem ,senin sevdan dünkü gibi terketmeyecek beynimi.Aslında terk ettiremeyecekler ve sevincimize karanlıkları düşüremeyecekler...

Benim maçları kaybedişimin üstünden yıllar geçti, yıllardır verilen haksız penaltıya gıkım çıkmadı, çok eleştirdi beni skor yazarları, yerden yere vurdu, onlar vurdukça ben güçlendim, kaskatı kesildim, kenetlendim benim gibilerle, KARTAL bakışlılarla.

Çok hain girdi benim içime, dünya kulübü yaptılar beni, kurumsallaştırdılar akıllarınca, yıldız oyuncular aldılar, başarı için her yol mübah dediler, bense bakmadım skor tabelasına, RUHTUR dedim onlara önemli olan, yılmaz savaşçısı oldum doğru bildiğim yolun.

Hep belden aşağı vurdular, arkamdan iş çevirdiler, kendileri gibi olmamı istediler, kirli oyunlarına alet olmadığım için azsınız dediler, nerede şampiyonluklarınız, nerede kupalarınız dediler, ben ŞEREFLİ İKİNCİYİM dedim, azız ama özüz dedim.

Yuvamın üstüne pahalı pahalı kafesler yaptılar, sandılar ki müşteriyiz, sandılar ki paralarıyla, pahalı içkileriyle oturup ahkam kesecekler, biz de boyun eğip, kaçıp gideceğiz, cevabım sert oldu onlara, sizin viskinize karşılık benim maçtan once içtiğim ucuz şarabım, sizin pahalı kafesinize karşılık benim tribünde hiç oturmadığım koltuğum var dedim. Ne müşteriyim ne seyirci ben TARAFTARIM diye haykırdım onlara.

Çok küfür ediyorsun dediler, herşeye karşısın dediler, bu kadar muhaliflik olmaz dediler, her oyunun kuralı var dediler, oyunu kuralına gore oyna, düzene uy sen de bizim gibi ol dediler, Asını gösterdim duvarda bir maç öncesi yazılan yazının, bırakın beni, çekemezsiniz bataklığınıza beni dedim, ben herşeyin karşısındayım kendimin bile, ben buyum dedim, ben HALKIM dedim.

Renkli formalarıyla evlerinden sallamaya başladılar, benim şarkılarımla bana küfrettiler, bir de yanlarına yasaları aldılar, gelemezsin dediler, ben de dedim ki onlara onbinimiz değil onbirimiz yeter, RUHUMUZ YETER.

Şimdi yeniden kuşanıyorlar kılıçlarını, evime sokmamaya çalışıyorlar beni, yıldırmaya çalışıyorlar, ne acıdır ki savunması gerekenler beni onlar da susuyor, adeta göz yumuyor kendi hesapları için, şimdi bana düşeni biliyorum, başkaldırmak zamanı, ŞEREFİMLE OYNADIM HAKKIMLA KAZANDIM deme zamanı yine.

Zaman yine geçecek, güzel günler de gelecek, kötü günler de, ama siyah beyaz atkımla ve havadaki yumruğumla ben hep yanında olacağım, çünkü ben BEŞİKTAŞLIYIM. Çünkü ben SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİM.

16. The Following 8 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Yer
    TURKEY
    Teşekkür Teşekkür 
    2.161
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.101
    Toplam Teşekkür
    201 Yazısı Teşekkür aldı

Piyasa jelibocayi iyi takibet hemi. Ky nin dostudur. Yalan falan filan olmaz ne görülürse o burdadir.
    B.R.

18. The Following 10 Users Say Thank You to ysfys For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

komik.

jel.
    Ekli Resimler Ekli Resimler

20. The Following 15 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Sonunda bugünkü değil dünkü gerçek oldu gibi, bir 5 garantiydi, öyle veya böyle,

BİZİM İÇİN ÇOK KOLAY OLDU,

ENAYULAR KOMAYA GİRDİ, (ne zaman çıktılarsa?)

BAKALIM BU 5 SIRASINDA ALTIN-SP TERSLİĞİ ALTINA NE KADAR ZARAR VERECEK, BİLİNDİĞİ GİBİ ESAS ALTIN SP 4 DÜŞERKEN DEĞİL, B DÜŞERKEN ARTAR DEDİK.

5 İ KUTLUYORUZ VE BU SON DALGA ASLA YENİ LONG DEĞİL KAAR ALMAYA KULLANILACAKTIR B DÜŞÜŞ İÇİN,

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SP DE DÜNYA DA RAKİBİM YOK.

KISKANANLAR VE ENAYU OLANLAR ÇATLASIN.

Jelibon.

22. The Following 15 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Pazartesiye kadar yokum let's blackjack.

Bol şanslar bana ve size.

Jelibon.

24. The Following 12 Users Say Thank You to jelibon For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Yer imleri

Yer imleri