87500 de durdu yav işe bak..
Ahali,
Bugüne kadar çeşitli bloglarda topiclerde TR için ağırlıklı verilen ve TR nin bekledikleri 10000 lere düşme hikayesinde p.çocukları tırışka olmuştur.
Bugüne kadar inatla TR 3-4 yıldır bir ABC içinde olduğunu ve bunun ihlalli bir düzltmede olduğunu inatla savundular ve 10000 lerce insanı kandırdılar.
Biz ise TR nin öküz piyasa da olduğunu olmasa 2010 da yeni zirve yapmaması gerektiğini savunduk, bu yıl 2010 daki zirvelerde öngörülerimiz sayesinde tırşkaya döndü. 84000 lerden 87500 lerden sadece biz bahsettik.
Gelinen noktada kandırılmışlar ile gururlu öküzlerin farkı ortada.
TAVSİYEM HER ZAMANKİ GİBİ TOPİC BLOG AÇSINLAR.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad bu konuda çok haklısınız
ben logaritmik olarak grafları hazırlamışım endeks yukarı gösteriyor amma gel görki dediğiniz kandırmacaya bir dönem bende dahil oldum
fakat sonradan farkettik amma iş işten geçti.bir dönemde analizi bıraktım eşşeklere odaklandım sonra iş güç telaşı topaRLIYAMADIK ,PC DEKİ BÜTÜN GRAFLARDA SİLİNDİ GİTTİ BU ARADA FORMAT ÇEKİNCE
HERNEYSE YANİ SONUÇTA PİYASAYLA İNAT EDİLMEZ.
YTD
PASSAT
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
sp15dak.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sp 15 dak a hiç bitmedi senaryo.
jel.
Zirve yenilerse ve 13 mayısı tepe yaparsa tamam her şey net.
Yenilemeden dönerse yükselen öküzsel üçgen ya da 335 flat olur. 335 flati burada vermiyorum zirve yenilemezse veriririm ilerde.
Biz öküzler her ikisine razıyız, 13 mayısa biçmek baştan beri verilen tarihi direk tepe yapmak işimize gelir, yerine 13 mayıs dibe gelirse de alırız o da işimize gelir.
win win belli loose loose belli.
Jelibon.
valla adamın dibisin jeli abi....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri