Uzman Olma Yolunda
[QUOTE=ysfys;440755]Tanks sn. .............. önemli olan ve aslolan tarihtir. Ay dönümleri önemlidir. Degerde sn. Jelibonun dediği gibi sadece deger olsun diye var. Önemli olan ne zaman alcan veya satcan. ZamaN. ZamaN. ZamaN. Evet fqmonn 18 Nisan ozaman alcamizi ne zamandır yazıyorum. İmzamdada var zaten. 3114 sayfadan öğrendiğim. Sadece zaman. İzafiyete selam. BİR'den Hepe, Hepten BİR'e dönüş kaçınılmaz. Amatörce deger bulmaya çalışıyorum. Yönün , tarihin yanında zaman ve deger ortusturmesi sizde takdir edersinizki zordur. 28 subatta ne diyordu piyasa yatirimci ky'ye encephalitis geçirtiyolardi 1575 te durmaz almayın bekleyin diyodu piyasanın adamları gelip burda jeliboncada ahkam kesiyolardi, asrın En-Ayuleri biz ozaman burda yazdık 1612-1620 hedef diye. yani yon yukarı diye. Ay evreleri 3114 sayfadan anladığım yon için bize muazzam rehberlik ediyor. Piyasa çıkarken uçacak derler duserkende 1100 olacak derler. Tren kaçar yada erken binersin .burası JELiBONca 18 artı eksi uç 3 sadece tam gunü tahmin et meye çalışıyorum yoksa gerisi tiriviri aseptik boş karton kutu.
İyi geceler.
01nisan2013 Ons 1596[/QUOTE]
![]()
B.R.
Evet fqmonn 18 Nisan ARTI EKSİ 3 TEYİZ (PENCEREYE DİKKATT) KAYBEDEN ARKADAŞLARDAN DOLAYI SEVİNÇ KURSAKTA KALDI.......
B.R.
Çok Uzman
Uzman Olma Yolunda
SN gnome size söylenmiş bir söz değil. Her kes kime söylendiğini de biliyor.?
B.R.
sarıgız 1337 gördü...malesef.....
Bu mesajı tam 11 ay önce yazmışım bu topiğe, daha öncesinden yazardım bu altını 1359$ civarına mutlaka bekliyorum diye, beklentimi hiç kaybetmedim ve en sonunda oldu.
Nerdeyse bir yıl sonra, yukardaki mesaj doğrultusunda bişeyler olacak sanırım, altın düşüşü bakalım neleri tetikleyecek?
Nisan Mayıs ayını doğru bilmiş olup, yıl konusunda çuvallamış olabilirim, faz ayarını tutturamadık görünüyor, yani yıl 2013 oldu bir yıl rötar yaptı piyasalar iyi ara verdiler bakalım, değişik bişeyler olacak bu sefer öyle tahmin ediyorum.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Yuh artık az evvel 1322 ninde altına sarktı
Altının bu düşüşü fonları ve yöneticilerini ne hale getirir düşünebiliyormusunuz?
1304-308 ve en son 1284 varki bunlarda aşağıya geçilsin küçük kıyamet koptu demektir, gerçi şu haliylede kopmuş ya neyse.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
2 gündür tv de beraber çalşıtığım arkadaşları görüyorum
istanbulda olmanın nimetlerini sonuna kadar kullanmışlar.helal olsun onlara
bizde anadolu da un ufak olduk.
onlar adına seviniyorum ,kendi adıma ise çok şeyler kaçırdım amma bunada şükür
mevlam namertede mertede muhtaç etmesin bizleri
ne güzlerdi beeee.hatırıma geldikçe yüzümü hoş bir gülümseme kapladı
helal olsun be sizlere çocuklar helal olsun
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri