buralardan sert bir tepki yaparmısın palammmm...
buralardan sert bir tepki yaparmısın palammmm...
aliveli aşagıda nerede gap var başka benim grafikte 1120 de gap görünüyor sende nerelerde var gap...
böle bişi olur mu acaba 1355 kanalın dibi?
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
ulen bir yemeğe gittik
gene vermişler altına
nerde duracak ulen bu namıssız.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Bu rakam değişecektir ama şu an için 1436 (mavi çizgi)
bunun altı ayı piyasa .
Ne kadar güzel bir trendmiş . Dayanan ve sabırlı olan
çoook para kazanmıştır .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Bugünden sonra dip yenilemezse 25 ine kadar artar.
Yenilerse 25 ine kadar düşer.
Pencerenin son 72 saatinde bir başka görüşe göre de pencere 8 ila 12 si arasındaydı yani dışındayız, buradan gelişecek hareket 25 ine kadar sürecek.
Kapitilasyonlar pencere bitince biter o yüzden her zaman pencereden uzak durun diyoruz.
Önemli olan trade de pencere içleri değil dışlarıdır. Aslında hepsi önemli ama kapitilasyonu pencerenin içinde yersin ve pencere içinde trade zordur. Trader pencere içleri yerine dışlarını tercih etmeli.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Uzun vade de Aylık bazda 1480 altı kapanış ayusaldır. Bu ay kapanışında bu rakama dikkat edin.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1800 den 1600 e 7.5 ayda düştü 1600 den 1400 e 3 günde düştü. vay be
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Haftalık Altın
Uzun vade –Öküzsel – 1792-1804 momentum ve uzun vade öküzsel için önemli, aylık bazda nisan ayı 1480 önemli. 1480 altında uzun vade ayusaldır.
Orta vade - ayusal - hatırlanacağı gibi 1619 altı ayusal olur demiştik. Direnç 1680-1705- destek 1449-1465 (kırıldı şimdi direnç) Ancak 1680 üstü öküzseldir.
Kısa orta vade - ayusal - Ancak 1612 üzeri öküzselidr. 1540 altı ayusaldır.
Bu hafta altın
Dirençler 1465-1490 ve 1507-1522.
Destekler 1365-1385 ve 1289-1309.
Jelibon.
Tr yeni zirve yapar.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri