...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eliota göre pek anlamam ama (Al) düşüş - (B) çıkış yani bugünkü durum, C düşüş gelebilir mi acaba?
yada gandinin dediği 8d gelebilir mi acaba?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kalıcı hareket şu an için 1013xx den besleniyor,...eğer yukarıdan dediğim realize gelirse yani pembe altına düşülürse 99300 den beslenecek,..
dolayısı ile mevcuda ya 1013xx karar verecek, yada 99300,...
bu iki rakam zaten bu haftaki analizlerimizin genelini oluşturdu, ...
bol şans,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
unutmadan geçmiş analizlerimize saygısızlık olmasın,...forsing fiyatlar long olarak, 102250 üstündedir,..malum 102250 gerçek tepemizdi,...
başka rakam yok, rakam lara saygısızlık olur,...
99300,
101300(367)
102250,
sp için kravatı, 1533.x se astım, ilk tur direncini, 1547.x se verdim,...
1498.x(95.x) crash olarak tanımladım,...
1547.x si geçen hareketlerinde de, bu defa ilk tur için 1533.x si, destek olarak düşündüm,...
tekerrür de 1533.x si bu defa cras olarak, 1498.x(95.x) si ise crash onay olarak kabul ettim,...
macroda stok düşüşüne gold çıkış devam,...
goldda desteğe geri çekilmeler kısa süreli tepki anlamında long yapıyor,...sıkışmışlık bunu sağlıyor,...
stok rakamları yukarıda,...gold rakamları, 7/24,...
sıkışmışlık had safhada,....
sıkışmışlık aşşılsa gold 146x yapacak ama,...sıkışmışlık kalkmadan bu olmaz,...regülasyon nedeni ile,...
önce stok gevşemeli,..ki py regüle olsun,...sonra golda bakılır 146x içun,...
rakamlar yukarıda,...stok bizim stok deyil, bizim stok rakamları ise cebimizde,..cüzdanımız elimizde,...
iyi akşamlar cümleten,...
1578.95 üstünde 1591.x hedef,
5 ilik zaman,...
aslında sp, 1547.x vursa geçip geçememsi önemli deyil, iş bitecek ama,..kıvranıyorlar işte,..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri