macro dur,...macro rakamdır dolaysı ile ara yer alıp veremem buna, am şu en azından eski yanlış ve benim yanlışım da doğrudur deiğim,
5.43888 yanlış kalmadı ise aklımda bunun öncesinde faydalı olabilir,...
macro dur,...macro rakamdır dolaysı ile ara yer alıp veremem buna, am şu en azından eski yanlış ve benim yanlışım da doğrudur deiğim,
5.43888 yanlış kalmadı ise aklımda bunun öncesinde faydalı olabilir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
-250-300 olan makas kapandı gibim...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ya kuracak ya kuramıyıcak,...
şimdi celinin 3
martı vardı,.. deyilmi, bu gün 4 mart,..
yarın 5 mart,
çarşamba 6 mart, kedi günleri,...
celi bunu 72 saatle müşade altında tutyordu, ben celinin analizlerini bilemem,...celiyi bilirim ama anlizlerini bilmem,...o da benimkileri bilmez,..ama kabaca bir 72 saat müşade zamanı bu tip durumlarda hatırlıyorum,...
3 mart + 72 saat,.. demk olur bu,...ki
6 mart yapar,..yani çarşamba,...
bende farklı olarak burası için rakam var,
yere var,....zamn ve ilaveten nokta var, bu zamn iki yerdrden destekli şimdi,...
işin ilginci elmasın dediği gibi, celiyle bu tarihler bir süredir uzunca bir süredir örtüşüyordu,...ama bir süre benimki malum 2 hafta şatı ama yakaladım ve manya bağladım,...şimdi kemerimi süslüyor,...
celiye sadırı bu nedenle haksızılık ,....hazımsızlık, çekememezlik,...
çünkü iki farklı kişi iki farklı analizle, ortak bir tarihte buluşabiliyorsa,...bu bunun en büyük ispatıdır bana göre,
aynen böle,...
3 mart+ 72 saat celiden, 6 mart benden,...kusursuz bir uym bu,...
ben şimdi dubleyi sildim, yarın bakarım duble işne,..
gerçi yarın bir müddet olmayabilirim,..öğlen,...
ii akşamlar cümleten,...
Sayın indragandi yanlış hatirlamiyosam 1 Mart olacak.
bence çarsamba duble zamanıdır....endeks yarında bu trend devam ederse balon şişer.havasını almak lazım.neticede patlamayan balon var dunyada artık.
İyi akşamlar cümleten
evet ama sayın macide görüp teyit ister,...
inşallah veririz teyit varsa ama şimdilik 99300 üstünde hedef kabul ediyoruz ve mana olarka da saykıl başlangıcı dedik,...
zira 4 ew biter 5 ew ye gider olur,...
geçemesse,...4 ew devam ediyor,...ne olur olur,...
dediğim gibi ben ew bilmem,...
işte sykıl vurursa animallah tozumuzu atarlar, ...bu yeni zirve demek,...yani shortun en makbul yerine cüzadan ayarlanarak gidilmeli, aksi sayın macide aksi,...
eldeki olan kar demek zaten,...ve bu haliyle 4 bitmediği içinde long demek,...90/91xxx den,...
sabır,...ve maliyet,..
neydi olay maliyet,...
taşınan maliyet,..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri