...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gandi analizcidir ortaya beyin koyar,...
sistem koymaz,...gandinin kendisi sistemdir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
basitse senin olur, ...paylaşamassın,...
''basitlik paylaşılmaz''... öyledir,...
sana faydası vardır,...
analiz ise herkesin olur,..
zira kimsenin elindeki kimseyi tutmaz,...
Selamlar, kolay gelsin
basit, yalındır, açıktır, nettirr…
analiz, yorumdur, kişiseldir, olasılıktırr…
sanal rakamlarla, o grafla bu grafla uğraştırmazz…
işkembeyi kübraya göre oraya gidecek, buraya gidecek dedirtmezz…
tepeymiş, dipmiş, destekmiş, dirençmiş, çalışmadıktan sonra hepsi hiçmişş…
![]()
Hayat sana herzaman ikinci şansı verir;
adına "yarın" denir. (Neyzen)
güzel kardeşim yayınla o sistemini her gün ben sana bunu anlatıyorum,...elindeki gibi sayısız sistem var bende birini sabah verdim,...
seninki ile aynı periyodddan verdim,...
yayınlayamıyorsan,...kişilere faydası yoksa burada bunu resimlemenin bir manası yok,...
paylaşamadığın müddetçe o senin kendi malın,....ve başarısı seninle ölçülür, çünkü o sana aittir,...
topiği okumuşssun merak ettiğini sormuşssun ben doyurucu cevaplamaya çalıştım...
ancak buna akabinde sistem yayınlarsan benim 2.5 senelik emeğimi,...15 dakikalık barların içine hapsedersin,....
o topiği 200 sayfa deyil de baştan sona okursanız,...bu 2.5 senede benim hem teknik hem macro anlamda ne kadar yol aldığımıda kendiniz teşhis etmiş olacaksınız,...
burada gandi demiştir 95xxx i, şu sıralar oradadır,....99825 günlük stobunu günlerce anlatmıştır,..daha fiyatlar orada deyilken,...
emeğe saygı....![]()
gandi sözlere bir şekilde kızar,...
bir şey olmuşta yazamamışsa,...
dolayısı ile gandi işkembeyi kübradan iyi sallar,...
iyi atar, ama açıklayarak atar,...
iyi de tutturur,...
aynasıdır kişinin nedir yaptığı iş,...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri